Meerdere thema's, oneindig veel workshops

Het Women Forward programma is gericht op empowerment van vrouwen tussen de 18 en 27 jaar, waarbij elke maand een andere thema wordt behandeld. De Women Forward avonden zijn inspireerend, we hebben leuke workshops met rolmodellen en activiteiten met onderwerpen zoals zelstandig wonen, relations, pesoonlijke ontwikkeling en ondernemerschap. We gaan samen eten, werken aan onszelf, en hebben fun. 

Onze workshops en activiteiten zijn ingedeeld in meerdere thema’s: My Purpose, My Body, My Finances, My Identity, My Mental Healthy, en My Relations We doen dit doormiddel van inzetten van rolmodellen en ervaringsdeskundigen die de meiden weten te inspireren en levenslessen meegeven.

Het aanbod van activiteiten is afgestemd op de belevingswereld van de doelgroep 18+

 

 


Thema

Identity

Ontdek jouw unieke identiteit!

 

We gaan aan de slag met het ontwikkelen van je identiteit. We verdiepen ons in spiritualiteit, versterken relaties met vrienden en familie en ontdekken van diverse culturen. Deze workshops laten je begrijpen wie je betn en waar je vandaan komt

 

My

Body

Kom praten over jou!

 

Tijdens het My Body Thema gaan we aan de slag met het zorgen voor jouw lichaam. Van het bezoeken van een yoga school met soundhealing tot het leren stellen van gezonde grenzen

My

Finances

Kom erachter hoe je controle krijgt over je finaciele toekomt!

 

Je neemt controle over je financiele toekomst. We leren slimme geldtrucs en leren over belastingen en verzekeringen. Of je nu streeft naar financiele vrijheid of ondernemerschap, deze workshops beiden praktische kennis om je financiele doelen te bereiken.

My

Purpose

Neem je toekomst in eigen handen!

 

Tijdens het My Purpose thema gaan we aan de slag met het ontdekken van je levensdoel. We maken visionboards, verkennen je persoonlijke missie, bouwen aan jouw personal branding en kijken hoe je anderen kunt inspireren.

My mental

health

Tijd voor een mentale boost

 

Tijdens het My mental health thema gaan we voor een mentale boost! Laat het verleden achter je in de rage room, creëer ruimte voor positiviteit en ontdek de kunst van omgaan met druk, stress en sociale verwachtingen.

My

Relations

Ga aan de slag en verdiep jezelf in jouw relaties

 

Tijdens het thema My Relations gaan we aan de slag met het verdiepen van relaties. We spotten samen de 'red flags' in relaties, delen sappige verhalen, leren hoe je als een pro kunt netwerken, en ontdekken verschillende vormen van liefde.