Aanbod

Bij Girls Forward hebben wij een divers aanbod voor meiden, van groeps-activiteiten, events tot individuele coaching. We hebben een methodiek ontwikkeld van onze succesvolle programma's Girls Night (empowerment) Healthy Girls (sport & lifeskills). We bieden customized programma's aan op scholen en op aanvraag.

Lees hier meer over ons divers aanbod

Onze werkwijze

Binnen Girls Forward werken we op een laagdrempelige manier, er is een inloop waar alle meiden welkom zijn, waarbij de focus ligt op meiden vanaf 10 tot en met 27 jaar. In het bieden van activiteiten richten wij ons op preventief werken en workshops op vaardigheden, persoonlijke groei en taboeonderwerpen.

 

Lees hier meer over onze werkwijze

Methodiek

Aan de hand van onze ervaringen hebben we 2 methodieken ontwikkeld inclusief werkboek voor de meiden voor elk van onze programma's: Girls Night en Healthy Girls. Het huidige curriculum is ontwikkeld op basis van een impactmeting, eerder toegepaste sessies en imput van de meiden van Girls Forward zelf.

Lees hier meer over onze methodiek

Confident Futures

Confident Futures is een samenwerking tussen Verenigde Staten en Nederland. Samen met de Universiteit van Amsterdam, New York University, University of Los Angeles en jongeren organisaties kijken we hoe we de kwaliteit kunnen bevorderen van methodieken en zelfvertrouwen, zelfwaardering en weerbaarheid te vergroten.

Lees hier meer over Confident Futures