Sprekers van het benefiet event

 • Lieve van Kessel
  Lieve van Kessel
  Als oud topsporter (Nederlands Elftal Hockey | Olympische Spelen 2004) en met 15 jaar ervaring in het bedrijfsleven als teamleider weet ik hoe belangrijk het creëren van een veilige omgeving is om te presteren. Aan de hand van lessen uit de topsport neem ik jullie mee hoe ik aankijk tegen coachend leiderschap, het hebben van voorbeelden en het belang van sport voor je ontwikkeling.
 • Zaitoon Shah
  Zaitoon Shah
  Zaitoon heeft Girls Forward in 2014 opgericht met als doel een warme plek te creëren waar meiden hun talenten kunnen ontdekken, hun leefwereld kunnen vergroten en zich empowered voelen met de tools en skills die Girls Forward aanreikt. Ze is visionair, creatief en gepassioneerd , haar doel is om zoveel mogelijk impact te creëren voor meiden! Ze gelooft dat meiden alles kunnen bereiken wat ze graag willen als ze in zichzelf geloven en de juiste support krijgen. Meiden kunnen elkaar verder helpen, inspireren, met hun eigen levensverhalen. Niks is onmogelijk en het begint bij het geloven in jezelf en je eigen talenten!
 • Sylvia Andriessen
  Sylvia Andriessen
  Sylvia Andriessen is General Counsel van de Euronext Group, en werkt deels in Parijs en deels in Amsterdam. Binnen de Extended Managing Board van Euronext is zij verantwoordelijk voor Legal & Regulatory Affairs, en voor de sustainability strategie van het bedrijf. Gedurende de laatste 30 jaar heeft zij verschillende juridische functies bekleed in het internationale bedrijfsleven, zowel in beursgenoteerde als niet beurgenoteerde bedrijven, en in de private equity sector. Na een korte start in de advocatuur werkte zij gedurende 17 jaar als jurist bij Unilever in Rotterdam en London, waarna zij de overstap maakte naar de private equity sector. Alvorens zij bij Euronext terecht kwam, werkte ze gedurende 4 jaar als General Counsel bij een internationale grondstoffen onderneming. Sylvia is getrouwd en heeft 2 dochters.