#ROLMODELLEN

Tijdens de #ROLMODELLEN campagne, geven verschillende rolmodellen tips aan meiden om hen te motiveren en inspireren. Deze rolmodellen vormen een voorbeeldfunctie voor de jeugd.

Niet iedereen heeft een rolmodel in haar omgeving, wel vinden wij het belangrijk dat elk meisje een rolmodel in haar leven heeft. Dit kunnen bijvoorbeeld haar ouders zijn, de juf, een artiest waar ze naar opkijkt, een coach van Girls Forward etc. De volgende hebben een grote impact op de jeugd en kunnen daarom de meiden inspireren en motiveren. 

Ook Girls Forward heeft een duidelijk doel: zelfredzaamheid vergroten, netwerk vergroten en talentontwikkeling. Met #ROLMODELLEN willen wij de meiden van morgen empoweren. Jaarlijks helpt Girls Forward ... meiden dit doel, door wekelijks activiteiten te organiseren en indivuduele coaching.

Rolmodellen geven een tip aan meiden

DJ SOLANGEAB

De 19 jarige DJ uit Amsterdam wilt graag meiden inspireren om hun dromen na te jagen. De reis naar succes is niet gemakkelijk en daarom zegt Solange dan ook: "Gewoon doen! Niets aantrekken van wat mensen over je denken of van je vinden" Naast dat zij Girls Forward support op alle events, draait zij in onderandere in de bekende Amsterdamse nachtclub Bitterzoet.

Dylisa

De 21 jarige Dylisa komt uit Amsterdam en ze behaalt al miljoenen streams met haar muziek. Onlangs heeft zij een nummer uitgebracht genaamd: Super woman. In dit nummer vertelt zij haar verhaal over hoe haar vijf jaar durende jeugdliefde stuk is gelopen na mishandeling. Met als doel om alle vrouwen power te geven om hun grens aan te geven. Tijdens het Super Woman boat festival heeft als rolmodel opgetreden. 

Houda Loukili

Pearl Ramos