Why

Wij geloven dat meiden alles kunnen bereiken waar ze hun zin op zetten. Meiden zijn talentvol, slim en liefdevol, maar vergeten soms zichzelf op de eerste plek te zetten. Wij willen bij Girls Forward de meiden een plek bieden waarbij ze zichzelf kunnen zijn, kunnen stilstaan bij hun ware ‘ik’, en het beste uit zichzelf te halen. Bij Girls Forward zetten we meiden in hun kracht met behulp van skills en tools die hen verder kunnen brengen om hun dromen en ambities waar te maken. Je leert er werken vanuit je kracht, denken in mogelijkheden en om op jezelf te vertrouwen. Wij staan voor diversiteit & inclusiviteit, onze deuren staan open voor alle soorten meiden. 

 

How

Girls Forward is een fijne en vertrouwde ontmoetingsplek voor meiden tussen 14 tot 20 jaar. Meiden kunnen er lekker zichzelf zijn en gaan samen met ons op ontdekkingsreis naar de kwaliteiten en krachten die zij bezitten, om deze vervolgens in te zetten in het dagelijkse leven. Het mooie is dat meiden worden betrokken bij het maken van ons programma vanuit hun ideeën, interesses en wat ze graag willen leren. Wij geloven erin dat iedereen ergens goed in is en daarom krijgen de meiden ook de kans om in charge te zijn voor activiteiten. Meiden geven bijvoorbeeld zelf dansworkshops of kooklessen. Wij zien hierdoor dat zij leren, groeien, en shinen. Door diversiteit aan achtergronden, karakters en talenten blijven we elkaar verrassen en inspireren.

 

What

Wij organiseren groepsactiviteiten, evenementen en is er individuele coaching. Tijdens de groepsactiviteiten bieden we awesome workshops aan op het gebied van Healthy Girls, Identity, Me Myself & I en Performance. We organiseren jaarlijks een aantal grote events voor en door meiden, waarbij we meiden willen motiveren, inspireren en verbinden. Onze vertrouwenspersonen bieden ook individuele coaching aan voor meiden die behoefte hebben aan een luisterend oor en advies.