Meidenexpertise

Girls Forward: jouw expert op het gebied van meidenwerk

Bij Girls Forward weten we als geen ander wat er speelt bij meiden. Met meer dan 8 jaar ervaring hebben we ons gespecialiseerd in meidenwerk en hebben we twee unieke methodieken ontwikkeld: Girls Night en Healthy Girls. Voor elk van deze programma's hebben we een werkboek ontwikkeld om de meiden te ondersteunen in hun persoonlijke ontwikkeling.

Als professional wil je natuurlijk het beste voor de meiden waar je mee werkt. Daarom bieden onze methodieken en werkboeken jou de handvaten om effectief met de meiden aan de slag te gaan. Of je nu werkzaam bent in het onderwijs, de jeugdzorg of een andere sector, met onze methodieken kun je direct aan de slag om de meiden te helpen in hun groei en ontwikkeling.

Naast onze methodieken bieden wij ook workshops aan op verschillende thema's zoals: Healthy Girls, Identity, Me, Myself & I, Performance, Girls Care en My Future. Onze workshops zijn interactief en sluiten aan op de behoeften van de doelgroep. Door onze jarenlange ervaring weten we precies wat werkt bij meiden en hoe we hen het beste kunnen ondersteunen.

Kortom, Girls Forward is jouw expert op het gebied van meidenwerk. Onze methodieken en workshops bieden jou als professional de handvaten om effectief met meiden aan de slag te gaan. Neem gerust contact met ons op om te bespreken hoe we jou kunnen ondersteunen in jouw werk met meiden. Samen zorgen we ervoor dat meiden de beste kansen krijgen om zich te ontwikkelen en te groeien.

Aanbod

Als je hier op klikt kom je op een pagina met: 

- Voor wie

- Wat doen we

- Resultaat 

- Aanpak 

- Praktische informatie 

- Inhoud workshops (incl duur en voor wie (leeftijd, groep etc) 

 

Als je hier op klikt kom je op een pagina met: 

- Voor wie

- Wat doen we

- Resultaat 

- Aanpak 

- Praktische informatie 

- Inhoud workshops (incl duur en voor wie (leeftijd, groep etc) 

 

Waarom werken professionals met ons samen?

VIDEO


STEDELIJK CONFERENTIE MEIDENWERK

4 oktober, het stedelijke conferentie meidenwerk. Een enorm waardevolle conferentie waarbij meidenwerkers bijeen kwamen met allemaal een doel; het empoweren van meiden. Tijdens de conferentie zijn workshops gegeven over: positieve gespreksvoering, samenwerking met ouders, methodisch werken, online content plaatsen en storytelling waarbij we enorm veel kennis hebben meegekregen om toe te kunnen passen in de praktijk Erg mooi om alle meidenwerkers bij elkaar te zien en elkaars krachten te bundelen om zo nog meer voor meiden te kunnen betekenen. Samen staan we sterk! En samen kunnen we nog meer mogelijkheden creëren voor de meiden.