Steun ons door loten te kopen!
Tijdens het Benefiet Event op 1 juni verloten wij fantastische prijzen! De volledige opbrengsten zullen ten goede komen aan het werk van Girls Forward. Help je ons mee om het opgehaalde bedrag nog meer te vergroten?

Met jouw steun zorgen wij er samen voor dat wij de kwaliteit van ons aanbod kunnen waarborgen en verbeteren, zodat jonge meiden een kans krijgen om zichzelf verder te ontwikkelen. 

Hieronder een kleine impressie van het prijzenpakket!
Klik hier om loting tickets te bestellen


PORTRET SHOOT - KYRA GÖK

Portret shoot van fotografe Kyra Gök.
Kyra heeft grote namen als Steven Bergwijn en Jonna Fraser voor de lens gehad. Maak kans op een persoonlijke portret shoot! 
Neem een kijkje op haar website voor meer van haar werk.

Ter waarde van: € 150,00
Locatie: Eindhoven. 

5 STAR COMBO - CUT THROAT

“Met Cut Throat ging het nooit om looks of trends, maar een plek creëren waar wij zelf tijd door wilden brengen.” - Jimmy & Tom (eigenaren Cut Throat).

Cut Throat, de eerste in Europa met een dergelijk concept, een barbershop gecombineerd met een restaurant en cocktailbar. Bij Cut Throat geniet je van Caribische streetfood, kleurrijke cocktails, happy tunes en dat alles op het zonnigste terras van Amsterdam. Laat je verwennen met een 5 * combo, een world class haircut, met een baard trim of deluxe shave en een heerlijke cocktail. Dus ook de mannen worden verwend!

Kijk op de website of Instagram van Cut Throat voor een impressie.


Ter waarde van: € 95.00
Duur: 1h 20m

PORTRET SHOOT - CARLA VAN THIJN

Portret shoot van fotografe Carla van Thijn.

Fotograaf, artdirector bij de VPRO Gids en vrijwilliger bij Girls Forward; een vrouw met veel talent en passie. De beste versie van jezelf, dat is wat Carla je kan geven.
Maak nu kans op een portret-shoot!

Neem een kijkje op haar instagram of website als je meer van haar werk wilt zien.

Ter waarde van: € 150,00
Locatie: Broedplaats Bogotá, Halfweg

POWER ART ILLUSTRATION - NATE ROBA

Voor de comic liefhebbers, een musthave! Speciaal voor Girls Forward maakte Mexicaans-Amerikaanse artiest, grafisch ontwerper en schrijver Nate Roba een comic art illustratie. 

Een team bestaande uit de meest empowered vrouwelijke fictieve karakters ooit. Met o.a. Wonder Women (eerste vrouwelijke superhero in comics), Batgirl (eerste vrouwelijke superhero op tv en binnenkort de eerste Latinx superhero met een hoofdrol in een film), Dreamer (eerste transgender superhero ooit op TV of films), Daenerys Targaryen (fantasy icoon), Princess Leia (eerste grootste vrouwelijke sci-fi karakter), Katniss Everdeen (literaire icoon), Storm (eerste grootste zwarte vrouwelijke superhero) en Captain Marvel (eerste vrouwelijke karakter met een hoofdrol in een MCU film).

Neem een kijkje op zijn website voor meer van zijn werk. 

Ter waarde van: $ 200,- 
Poster is ingelijst in zwarte lijst. 

ONLINE STYLINGSESSIE - ALWAN STYLING

Karima Ahmadouch designer en styliste, is de eigenaresse van ALWAN styling. Zij heeft in de afgelopen jaren honderden kleurrijke dames in allerlei soorten en maten mogen verblijden met haar creaties. Het is nog steeds haar missie om vrouwen nog meer te laten stralen waar dan ook. Tijdens de online styling sessie mag je al je prangende styling vragen stellen en krijg je persoonlijk styling advies van Karima.

Kijk op de website voor meer informatie over ALWAN Styling.

Ter waarde van: € 75,00
Duur: 1 uur
Alleen voor vrouwen. 

HANG IN THERE SCARF - SEEYOUSIOE

The Hang in there scarf is ontstaan in een tijd waarin wij gezamenlijk op wereldschaal al 2 jaar lang in lockdown hebben gezeten als gevolg van de COVID-19 pandemie. Sioejeng zocht naar een hoopvolle riem onder het hart om de koude dagen door te komen. Met een knipoog naar de giftige mannelijkheid in voetbalcultuur besloot zij een sjaal te maken met een liefdevolle en kwetsbare boodschap: Hang in there, you’ll be okay. 

Sioejeng Tsao, ook bekend als SEEYOUSIOE, is een kunstenaar van Chinese afkomst die geboren en gevestigd is in Amsterdam. Haar werk, bestaande uit schilderijen en digitale illustraties, is een kleurrijke verkenning van verschillende sociale aspecten zoals feminisme, klimaat + raciale rechtvaardigheid en haar eigen queer bi-culturele identiteit. Ze omschrijft haar werk dan ook als een stem voor de gemarginaliseerde groepen in de samenleving en haalt inspiratie uit de verschillende werelden om haar heen.
Bekijk hier haar werk.

Ter waarde van: € 35,00

Illustratie - Karmijn Simons

Karmijn Simons, een illustrator uit Haarlem. Haar werk wordt vaak omschreven als: ' bold, inclusive and uplifting'. Het kan zijn dat je haar werk ben tegen gekomen in een magazine of op een website, ze heeft namelijk veel illustraties ontwikkeld voor grote namen: Glamour NL / Adobe / Mollie Makes Magazine / The Social Brand / Eva Magazine / The Gift Label / Hutspot / Healthy Living / Astral Collective / Rocketship.fm / All The Happier
Ook ontwikkeld Karmijn al een aantal jaar prachtige illustraties voor Girls Forward. 

Bekijk hier haar werk

Ter waarde van: € 150,00

Donate a box

Donate a Box doneert een box aan de loting van Girls Forward! 

Donate a Box verzamelt beauty -en verzorgingsproducten. Hiermee stellen ze boxen vol "me-time” samen. Deze verdelen ze onder degene die dit zichzelf om één of andere reden niet kunnen permitteren. 

Wij verloten 2 boxen, maak kans op deze beauty box t.w.v. 200,-

Bekijk hier haar werk

Ter waarde van: € 200,00

Kidwesl

Kid Wesl, een grafische vormgever met een passie voor muziek productie.

Laat een illustratie maken van jezelf! t.w.v. 75,00

Bekijk hier zijn werk

Ter waarde van: € 75,00