We zijn verheugd om ons Girls Forward impact report van 2022 te presenteren! In dit rapport kijken we terug op een jaar vol succes en groei en delen we graag onze prestaties met jullie.

Dankzij ons diverse programma hebben we meer meiden dan ooit kunnen empoweren en hebben we ons bereik vergroot naar 𝟑𝟕𝟎+ 𝐦𝐞𝐢𝐝𝐞𝐧!

En dat allemaal dankzij de steun van onze fantastische partners, sponsors en supporters! We zijn dankbaar voor de nieuwe samenwerkingen die we hebben kunnen creëren en kijken uit naar nog meer impact in de toekomst. In ons rapport leest u meer over onze prestaties en de verhalen van de meiden die we hebben kunnen empoweren. 𝐁𝐞𝐧𝐢𝐞𝐮𝐰𝐝 𝐡𝐢𝐞𝐫𝐧𝐚𝐚𝐫, zie hieronder het rapport?

Voor u ligt het impact rapportage van 2021. We kijken met veel plezier terug op een succesvol jaar, waarin we een divers programma hebben aangeboden online en fysiek voor Girls Night en Healthy Girls. Dit jaar vergde extra veel van onze flexibiliteit door de maatregelen tegen COVID-19. Ons doel is immers om de zelfredzaamheid en netwerk te vergroten van meiden en talentontwikkeling te bevorderen, terwijl de maatregelen juist (fysieke) ontmoeting tegenhielden. We hebben binnen de regels zoveel mogelijk door laten gaan en alternatieven bedacht om zoveel mogelijk voor de meiden te kunnen betekenen in deze tijden.

Ook hebben wij meer samengewerkt met hulpverleningsorganisaties in het doorverwijzen van meiden. Wederom een nieuw jaar met nieuwe mooie samenwerkingen. Hierover meer in het verslag.