Meerdere thema's, oneindig veel workshops

Onze workshops en activiteiten zijn ingedeeld in meerdere thema’s: Healthy Girls,  Identity, Me, Myself & I,  Performance, Girls Care. Soms hebben we ook een Girls Talk avond, die vooral bekend staat als chill avond. 

Lees hieronder meer over onze thema’s en bekijk ons volledige programma. Kom jij een van de dagen een keertje meekijken.

Wanneer: Elke Donderdag tussen 18:00 - 21:00 

Waar: Buurtkamer Ijburg - Ed Pelsterpark 8 , 1087EJ Amsterdam

 

 

 

 

 


Programma 2021

Healthy

Girls

Kom lekker actief zijn, bewegen en eten!

 

We gaan samen sporten en leren hoe je fit kunt worden. Elke keer weer een andere sport of techniek. Na het sporten gaan we samen met elkaar een lekkere gezonde maaltijd maken. 

Thema

identiteit

Ontdek jouw unieke identiteit!

 

We gaan het hebben over identiteit; Wat is nou jouw identiteit? Waar bestaat jouw identiteit uit? Tijdens de workshops duiken we in onderwerpen als cultuur, waar kom je vandaan en hoe ga je om met het leven in verschillende culturen. We koken elke keer een lekkere maaltijd uit een andere land. 

 

Me, Myself

and I

Kom praten over jou!

 

In deze workshops gaat het over wie jij bent en wat er allemaal om je heen gebeurd. Denk aan thema’s als Liefde, Seksualiteit, Drugs en Social media

Performance

Workshops

Kom erachter wat jouw kwaliteiten, vaardigheden, en talenten zijn!

 

Tijdens de Performance workshops willen we graag jullie talenten en kwaliteiten ontdekken en helpen verder te ontwikkelen. Je wordt meer bewust van je eigen en elkaars kwaliteiten, vaardigheden en talenten om je culturele en professionele horizon te verbreden.

Girls

Talk

Een chill avond bij je tweede thuis!

 

Ontspannen avond waarin een film wordt gekeken en we samen een maaltijd voorbereiden. Films sluiten aan op belevingswereld met thema’s als: loverboys, groepsdruk, liefde en drugs.

Girls

Care

Ontdek hoe je het beste voor jezelf zorgt!

 

Ben jij ook zo een heldin die naast al haar dagelijkse taken ook nog zorgt voor iemand binnen de familie? Wij zijn super benieuwd naar hoe dit is voor jou en willen je graag laten weten dat wij blij zijn met een heldin als jij. Tijdens ons Girls Care thema gaan wij jou in het zonnetje zetten & laten stralen en leer je om te gaan met je draagkracht en draaglast.