We engage, educate and empower girls, because girls matter!

Girls Forward is een organisatie die meiden wil helpen het beste uit zichzelf te halen. Ze bieden een veilige plek waar meiden zichzelf kunnen zijn en zich kunnen ontwikkelen. Met verschillende programma's, activiteiten en coaching helpen ze meiden om hun dromen en ambities waar te maken. Girls Forward staat voor diversiteit en inclusiviteit en verwelkomt meiden van alle achtergronden.


Impressie van het Healthy Girls programma

Een sfeerimpressie van één van onze evenementen

Doel

Ons doel is om: meiden hun zelfredzaamheid te vergroten, hun netwerk te verbreden en hun talenten te ontwikkelen. Wij bieden programma's en activiteiten aan om meiden te begeleiden bij persoonlijke groei en succes in het leven. Het doel is om meiden te helpen groeien en hun volledige potentieel te bereiken.

Hoe

Door onze methodiek toe te passen in onze programma's en activiteiten, kunnen wij meiden ondersteunen bij het vergroten van hun zelfvertrouwen, het ontwikkelen van vaardigheden en het verkennen van hun eigen identiteit. De methodiek is gebaseerd op impactmetingen, eerdere succesvolle sessies en de input van de meiden zelf. 

Resultaat

Girls Forward voert jaarlijks een impactonderzoek uit om de effecten van hun methodiek op de meiden te meten. Ze gebruiken surveys, focusgroepen en interviews voor een nulmeting, tussenmeting en eindmeting. Zo kunnen ze de vooruitgang volgen en hun programma's verbeteren. Dit helpt Girls Forward om effectief bij te dragen aan de groei van meiden.

Programma's

Girls Night

Healthy Girls

Op jouw school

Special Projects

“Girls Forward voelt als een tweede thuis, ik kan echt mijzelf zijn!”

Impact

1
Programma's
1
Meiden
1
Activiteiten per jaar

Wat kan jij doen?

Spreek het jou aan om met meiden te werken en zelf veel te leren?

Bij Girls Forward proberen wij meiden te inspireren, motiveren en activeren. Lijkt het je leuk hiermee aan de slag te gaan als stagiaire of vrijwilligster? Klik dan op de onderstaande button en lees wat je gaat doen, wat wij bieden en wat wij zoeken.

Bekijk de vacatures

Wil jij een bijdrage leveren aan de toekomst van jonge meiden? 

Je kan ons als bedrijf of particulier steunen door zelf een actie op te zetten en geld in te zamelen. Klik op de onderstaande button om te lezen wat je kunt gaan doen en wat voor impact jij kan hebben op de toekomst van jonge meiden.

Bekijk de mogelijkheden

Wordt jij donateur van Girls Forward? Dit kan eenmalig, maandelijks of jaarlijks.

Voor het realiseren van onze activiteiten zijn wij volledig afhankelijk van subsidiegelden. Om de kwaliteit van ons werk te kunnen waarborgen en verbeteren hebben wij jouw hulp hard nodig! Want zonder jouw steun kunnen wij het niet alleen.

 Wordt donateur!

Partners


Contact

Neem contact met ons op!

 

Op zoek naar een stage? Ook daarvoor kan je bij ons terecht! Stuur een berichtje via het formulier hiernaast of mail ons direct voor meer informatie.

Email ons!

Like ons!

Volg ons!