We engage, educate and empower girls, because girls matter!

Wij geloven dat meiden alles kunnen bereiken waar ze hun zin op zetten. Meiden zijn talentvol, slim en liefdevol, maar vergeten soms zichzelf op de eerste plek te zetten. Wij willen bij Girls Forward de meiden een plek bieden waarbij ze zichzelf kunnen zijn, kunnen stilstaan bij hun ware ‘ik’, en het beste uit zichzelf te halen. Bij Girls Forward zetten we meiden in hun kracht met behulp van skills en tools die hen verder kunnen brengen om hun dromen en ambities waar te maken. Je leert er werken vanuit je kracht, denken in mogelijkheden en om op jezelf te vertrouwen. Wij staan voor diversiteit & inclusiviteit, onze deuren staan open voor alle soorten meiden. 


Impressie van het Healthy Girls programma

Een sfeerimpressie van één van onze evenementen

Werkwijze

Onze werkwijze is gebaseerd op Theory U, waarbij je eerste het diepe in duikt, om vervolgens duidelijk te krijgen wat je echt wilt. Elementen die hierbij belangrijk zijn; Denken, voelen en willen.

Doel

Ons doel is om: zelfredzaamheid te vergroten van meiden, te werken aan het vergroten van hun netwerk (ook het sociaal isolement van meiden te verkleinen) en talentontwikkeling van de meiden

Focus

De 4 focus gebieden die wij hanteren zijn van Stephen Covey - hoe je balans in je leven kan krijgen. Wij integreren deze 4 ( fysiek, sociaal, mentaal en spiritueel ) in onze programma's

“Girls Forward voelt als een tweede thuis, ik kan echt mijzelf zijn!”

Impact

1
Programma's
1
Meiden
1
Activiteiten per jaar

Wat kan jij doen?

Spreek het jou aan om met meiden te werken en zelf veel te leren?

Bij Girls Forward proberen wij meiden te inspireren, motiveren en activeren. Lijkt het je leuk hiermee aan de slag te gaan als stagiaire of vrijwilligster? Klik dan op de onderstaande button en lees wat je gaat doen, wat wij bieden en wat wij zoeken.

Bekijk de vacatures

Wil jij een bijdrage leveren aan de toekomst van jonge meiden? 

Je kan ons als bedrijf of particulier steunen door zelf een actie op te zetten en geld in te zamelen. Klik op de onderstaande button om te lezen wat je kunt gaan doen en wat voor impact jij kan hebben op de toekomst van jonge meiden.

Bekijk de mogelijkheden

Wordt jij donateur van Girls Forward? Dit kan eenmalig, maandelijks of jaarlijks.

Voor het realiseren van onze activiteiten zijn wij volledig afhankelijk van subsidiegelden. Om de kwaliteit van ons werk te kunnen waarborgen en verbeteren hebben wij jouw hulp hard nodig! Want zonder jouw steun kunnen wij het niet alleen.

 Wordt donateur!

Partners


Contact

Neem contact met ons op!

 

Op zoek naar een stage? Ook daarvoor kan je bij ons terecht! Stuur een berichtje via het formulier hiernaast of mail ons direct voor meer informatie.

Email ons!

Like ons!

Volg ons!