Healthy Girls Leadership Programma

Leeftijd: 16+ 

Wanneer: Elke Dinsdag tussen 18:00 - 21:00 

Waar: Bankastraat 18, 1094 ED Amsterdam

Het Healthy Girls zijn Leadership programma zijn programma's ontwikkeld voor meisjes van 16 jaar en ouder ism Women Win. Sport wordt als middel gebruikt om competenties en life skills aan te leren. Het verschil tussen de Healthy Girls groep 12-15 en 16+ is dat er bij de 16+ groep dieper op onderwerpen wordt ingegaan en er worden topics behandeld die passen bij de leeftijdscategorie.

Wij geloven in inner beauty 'je mooi voelen van buiten, begint vanuit binnen'. De sportactiviteiten zijn voor en door meiden, je kunt dan denken aan zaalvoetbal, basketbal, kickboksen, dansen en nog veel meer sporten

Lees hieronder meer over onze thema’s en bekijk ons volledige programma. Kom jij een van de dagen een keertje meekijken.

 

 


Healhty Girls Programma 2022

Impressie van het Healthy Girls programma

My

Confidence

Kom krachtig voor jezelf op!

 

Wij gaan samen werken aan jouw assertiviteit,  hoe je voor jezelf kan opkomen op een fijne manier. Samen werken we aan jouw communicatie skills en leer je ontdekken wat je echt wilt en hoe je dit (als team) kan bereiken

My

Self-Love

Ontdek hoe je van jezelf kunt houden!

 

We gaan het hebben over zelfvertrouwen; Hoe zorg je voor jezelf? Wat heb je nodig? Wanneer je weet wat je wilt en nodig hebt, kan je dit aan je omgeving laten weten. We gaan aan de slag hoe je dit doormiddel van feedback kunt laten weten aan anderen, en tegelijkertijd kan omgaan met feedback van anderen (die niet altijd even leuk is).

My

Body

Lekker in je Lijf!

 

We gaan het hebben over lekker in je vel zitten, met alle veranderingen in je lichaam. Leren accepteren wie we zijn, of dit nou slank of curvy is! We hebben zoveel keuzes,  hoe leer je de juiste keuzes te maken voor jou?  Denk aan thema’s als Liefde, Seksualiteit, Drugs en Social media

My

Power

Ontdek hoe je het beste voor jezelf zorgt!

 

Ben jij ook zo een topper die voor iedereen altijd klaar staat? Vergeet je alleen soms jezelf een beetje? Tijdens de sessie gaan we het hebben over jouw grenzen en hoe je hier mee kom kan gaan. Hoe kom je op een positieve manier voor jezelf op zodat ook jij kan stralen!

My

Skills & Talents

Kom erachter wat jouw kwaliteiten, vaardigheden, en talenten zijn!

 

Tijdens de Skills & Talents sessie willen we graag jullie talenten en kwaliteiten ontdekken en helpen verder te ontwikkelen. Je wordt meer bewust van je eigen en elkaars kwaliteiten, vaardigheden en talenten. We gaan aan de slag met jouw doelen en wat jij wil bereiken in de toekomst!