Meerdere thema's, oneindig veel workshops

Leeftijd: 16+

Wanneer: Elke woensdag tussen 18.30 - 21.00

Waar: Dynamo JACO jongerencentrum - Rhijnspoorplein 1A, 1091 GC Amsterdam

Mede mogelijk gemaakt door:

Downloads logo VSBfonds | VSBFonds

Girls Night 16+ 

Kom erachter wat jouw kwaliteiten, vaardigheden, en talenten zijn!

Het Girls Night programma is gericht op empowerment van meiden, waarbij elke week een andere thema wordt behandeld.  De Girls Night avonden zijn vol fun girls talk avonden, leuke workshops en activiteiten, daarnaast koken en eten we ook samen tijdens de avonden.

Onze workshops en activiteiten zijn ingedeeld in meerdere thema’s: My Identity, Me, Myself & I, Performance en My future. We doen dit doormiddel van inzetten van rolmodellen en ervaringsdeskundigen die de meiden weten te inspireren en levenslessen meegeven.

Het aanbod van activiteiten is afgestemd op de belevingswereld van de doelgroep 16+

Girls Foward organiseert dit programma samen met Dynamo JACO in Amsterdam Oost. 

Lees hieronder meer over onze thema’s en bekijk ons volledige programma. Kom jij een van de dagen een keertje meekijken.

 

 

 


Programma 2023

Thema

identiteit

Ontdek jouw unieke identiteit!

 

We gaan het hebben over identiteit; Wat is nou jouw identiteit? Waar bestaat jouw identiteit uit? Tijdens de workshops duiken we in onderwerpen als cultuur, waar kom je vandaan en hoe ga je om met het leven in verschillende culturen. We koken elke keer een lekkere maaltijd uit een andere land. 

 

Me, Myself

and I

Kom praten over jou!

 

In deze workshops gaat het over wie jij bent en wat er allemaal om je heen gebeurd. Denk aan thema’s als Liefde, Seksualiteit, Drugs en Social media

Performance

Workshops

Kom erachter wat jouw kwaliteiten, vaardigheden, en talenten zijn!

 

Tijdens de Performance workshops willen we graag jullie talenten en kwaliteiten ontdekken en helpen verder te ontwikkelen. Je wordt meer bewust van je eigen en elkaars kwaliteiten, vaardigheden en talenten om je culturele en professionele horizon te verbreden.

My

Future

Neem je toekomst in eigen handen!

 

My Future is een nieuw thema, toegevoegd jou te ondersteunen in je weg vinden binnen alle mogelijkheden en kansen op het gebied van: Doelen, plannen, prioriteiten stellen, professioneel presenteren, self-efficacy, omgaan met geld en zelfstandigheid (18+).