Doneren

Voor het realiseren van onze activiteiten zijn wij volledig afhankelijk van subsidiegelden. Om de kwaliteit van ons werk te kunnen waarborgen en verbeteren hebben wij jouw hulp hard nodig! Want zonder jouw steun kunnen wij het niet alleen. Hiernaast kan je een donatie doen naar wens, met elk klein bedrag zijn wij geholpen. Wil je doelgericht doneren? Dat kan! Kijk hieronder naar de mogelijkheden of ga naar: www.whydonate.nl/fundraising/GirlsForward/nl

Support coaching meisje

Wil je een meisje supporten in haar persoonlijke ontwikkeling?

Je kan ons een bedrag van 10,00 doneren. Hiermee schenk je een werkboekje aan één van de meiden. In dit werkboekje staan wekelijkse challenges gefocust op: routine, mindfulness, zelf-liefde, ontwikkeling en oriëntatie. Deze uitdagingen zullen helpen om stil te staan bij wie zij zijn, wat zij willen en kunnen. Uitdagingen die hen steeds weer iets meer uit hun comfortzone halen.

Sponsor een workshop

Wil je een bijdrage leveren aan de groei van jonge meiden?

Binnen Girls Forward werken wij met verschillende thema's zoals Gezondheid & Sport, Cultuur & Identiteit, Theater & Performance en avonden voor girlstalk. Met jouw donatie van 50,00 kunnen wij een workshop geven met rolmodellen en ervaringsdeskundige die de jonge meiden weten te inspireren en op een ludieke wijzen levenslessen meegeven.

Sponsor een event

Wil je een meisje een onvergetelijke dag/ervaring bezorgen? 

Jaarlijks organiseren wij verschillende evenementen voor en door meiden. Bijvoorbeeld teambuilding, talentenshows, buurtdiners, performance events en moeder-dochterdag. Met een donatie van 500,00 kunnen wij de meiden een platform bieden waar zij hun talenten laten zien, en dit kunnen tonen aan hun naasten. Ook worden ze in contact gebracht met de buurt, en ervaren zij hoe het is om iets terug te doen voor de maatschappij.

€10

€50

€500