Wie zijn wij?

 • Nana Asante
  Nana Asante
  Voorzitter
  Mijn naam is Nana Asante. In het bestuur heb ik de rol van Voorzitter en zorg ik ervoor dat we als bestuur de juiste beslissingen kunnen nemen. Daarnaast zal ik waar nodig namens het bestuur optreden als het gezicht van Stichting Girls Forward. Naast het werk als bestuurslid bij Girls Forward werk ik als Relatiebeheerder bij de DSI. Door mijn eerdere betrokkenheid, kan ik dan ook met volle overtuiging zeggen dat ik achter haar doelstellingen sta. Wat ik mooi vind is dat alle soorten meiden welkom zijn en er echt geluisterd wordt naar hoe zij in het leven staat en wat hen beweegt. Ik heb dan ook erg veel zin in de komende periode als bestuurslid bij Stichting Girls Forward. We gaan een prachtige samenwerking tegemoet!
 • Marloes Nijland
  Marloes Nijland

  Algemeen bestuurslid

  Mijn naam is Marloes Nijland en als bestuurslid houd ik me bezig met de strategie van Girls Forward zodat we nóg meer meiden in hun kracht kunnen zetten. Voor mij is (team)sport altijd enorm belangrijk geweest om me sterk en geborgen te voelen, en ik vind het bijzonder hoe Girls Forward programma's met en zonder sport heeft ontwikkeld om de talenten van jonge vrouwen te ontwikkelen. Na Girls Forward jaren gevolgd te hebben ben ik trots om hieraan bij te mogen dragen!

  Naast bestuurder bij Girls Forward werk ik bij bol.com en ben ik te vinden op de racefiets, ijsbaan en het hockeyveld.

 • Wouter Kool
  Wouter Kool

  Penningmeester

  Mijn naam is Wouter Kool. In het bestuur heb ik de rol van penningmeester, waarmee ik verantwoordelijk ben voor de financiën van Girls Forward. Naast mijn werk als bestuurslid werk ik als Corporate Controller bij Sentia Group in Amsterdam.

  Het enthousiasme, het plezier en de drive van de mensen die het succesverhaal van Girls Forward nog verder willen brengen, werkt aanstekelijk en ik kijk ernaar uit om mijn steentje hieraan bij te dragen de komende twee jaar!

 • Miriam Slijngaard
  Miriam Slijngaard

  Secretaris

  Mijn naam is Miriam Slijngaard. In het bestuur heb ik de rol van Secretaris. Naast het werk als bestuurslid bij Stichting Girls Forward werk ik als Management Assistent bij DSI. Hiervoor heb ik jarenlang als juridische secretaresse en als kapster gewerkt.

  Sinds 2008 woon ik op IJburg en heb een tiener dochter. Vooral omdat ik een dochter heb ik die leeftijdsgroep, kan ik mij extra goed inleven in deze doelgroep. Ik ben blij dat er een organisatie is voor meiden op IJburg. Het geeft mij extra motivatie om Girls Forward nog verder te brengen.

  Ik ben eerder betrokken geweest bij Girls Forward als vrijwilliger, zo heb ik onder andere geholpen bij het Benefiet gala.

  Wij gaan er samen wat moois van maken om nog meer impact te creëren voor de meiden, zodat ze (nog meer) in hun kracht gaan staan!

"Girls forward is all about het ontdekken en ontwikkelen van de persoonlijke talenten van jonge meiden. Een omgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn en wordt aangemoedigd het beste uit zichzelf te halen is daarin heel belangrijk. Deze meiden zijn namelijk de toekomst. Blij en trots dat ik me daarvoor in kan zetten!" - Rinse Bruggeman (oud-penningmeester)

Testimonials

Nana Asante

Hayat Elbouk

 • Hayat Elbouk
  Hayat Elbouk
  Voormalig - Secretaris
  Deze stichting is all voor het empoweren van jonge meiden om het allerbeste uit hun zelf te halen. Er zijn zoveel mogelijkheden die het leven je te bieden heeft, maar soms heb je een steuntje in de rug nodig om de kansen op het juiste moment en de juiste manier te grijpen. Dat is wat GF doet en dat is waarom ik me heb gecommitteerd aan deze stichting.
 • Rinse Bruggeman
  Rinse Bruggeman

  Voormalig-Penningmeester

  Girls forward is all about het ontdekken en ontwikkelen van de persoonlijke talenten van jonge meiden. Een omgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn en wordt aangemoedigd het beste uit zichzelf te halen is daarin heel belangrijk. Deze meiden zijn namelijk de toekomst. Blij en trots dat ik me daarvoor in heb kunnen zetten!