Wie zijn wij?

 • Nana Asante
  Nana Asante
  Voorzitter
  Mijn naam is Nana Asante. In het bestuur heb ik de rol van Voorzitter en zorg ik ervoor dat we als bestuur de juiste beslissingen kunnen nemen. Daarnaast zal ik waar nodig namens het bestuur optreden als het gezicht van Stichting Girls Forward. Naast het werk als bestuurslid bij Girls Forward werk ik als Relatiebeheerder bij de DSI. Door mijn eerdere betrokkenheid, kan ik dan ook met volle overtuiging zeggen dat ik achter haar doelstellingen sta. Wat ik mooi vind is dat alle soorten meiden welkom zijn en er echt geluisterd wordt naar hoe zij in het leven staat en wat hen beweegt. Ik heb dan ook erg veel zin in de komende periode als bestuurslid bij Stichting Girls Forward. We gaan een prachtige samenwerking tegemoet!
 • Hayat Elbouk
  Hayat Elbouk
  Secretaris
  Mijn naam is Hayat Elbouk. In het bestuur heb ik de rol van Secretaris. Naast het werk als bestuurslid bij Girls Forward werk ik als directieadviseur bij de Gemeente Amsterdam. Deze stichting is all voor het empoweren van jonge meiden om het allerbeste uit hun zelf te halen. Er zijn zoveel mogelijkheden die het leven je te bieden heeft, maar soms heb je een steuntje in de rug nodig om de kansen op het juiste moment en de juiste manier te grijpen. Dat is wat GF doet en dat is waarom ik me heb gecommitteerd aan deze stichting. Ik kijk dan ook enorm uit naar onze samenwerking.  
 • Rinse Bruggeman
  Rinse Bruggeman

  Penningmeester

  Mijn naam is Rinse Bruggeman. In het bestuur heb ik de rol van penningmeester en houd ik mij bezig met de financiën. 

  Naast het werk als bestuurslid bij Girls Forward werk ik als manager bij Deloitte Financial Advisory.

  Girls forward is all about het ontdekken en ontwikkelen van de persoonlijke talenten van jonge meiden. Een omgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn en wordt aangemoedigd het beste uit zichzelf te halen is daarin heel belangrijk. Deze meiden zijn namelijk de toekomst. Blij en trots dat ik me daarvoor in kan zetten!

 • Marloes Nijland
  Marloes Nijland

  Algemeen bestuurslid

  Mijn naam is Marloes Nijland en als bestuurslid houd ik me bezig met de strategie van Girls Forward zodat we nóg meer meiden in hun kracht kunnen zetten. Voor mij is (team)sport altijd enorm belangrijk geweest om me sterk en geborgen te voelen, en ik vind het bijzonder hoe Girls Forward programma's met en zonder sport heeft ontwikkeld om de talenten van jonge vrouwen te ontwikkelen. Na Girls Forward jaren gevolgd te hebben ben ik trots om hieraan bij te mogen dragen!

  Naast bestuurder bij Girls Forward werk ik bij bol.com en ben ik te vinden op de racefiets, ijsbaan en het hockeyveld.