LET OP: HET BENEFIETGALA IS VERZET NAAR 2022

Benefiet Gala

Op woensdag 15 december 2021 zou de allereerste editie plaatsvinden van het Girls Forward Benefiet Gala. Een volledig verzorgde avond met een heerlijk 3-gangenmenu, een loting met leuke prijzen, bijzondere acts en een Female entrepreneur market. 

De door de overheid aangekondigde nieuwe maatregelen hebben helaas ook een effect op het event en het programma. Wij hebben daarom moeten besluiten om de benefietavond te verzetten naar een nog nader te bepalen datum in 2022. 

Ons bestuur en Girls Forward team is op dit moment achter de schermen druk bezig om een nieuwe datum en geschikte locatie te vinden. Houdt deze pagina in de gaten voor actuele informatie.

Wij kunnen tot die tijd echter nog steeds uw steun goed gebruiken om de kwaliteit van ons werk te kunnen waarborgen en verbeteren. Voor het realiseren van onze activiteiten zijn wij namelijk volledig afhankelijk van subsidiegelden. 

Wij hebben daarom een crowdfund actie opgezet, kijk voor meer informatie onder wat kan jij doen?' pagina. De volledige opbrengsten gaan naar de activiteiten van Girls Forward. 

 

 

Doneren

Doneer en steun Girls Forward via: 

 

Met behulp van uw bijdrage kunnen wij er samen voor zorgen dat meiden de juiste aandacht krijgen en samen aan hun toekomst werken. Because Girls Matter!

Onze jongeren

Dit gala is georganiseerd door jongeren en begeleiders met als doel; geld in te zamelen voor de stichting Girls Forward. De jongeren volgen zelf met veel plezier wekelijks workshops bij de stichting en zetten zich hier daarom graag voor in, en dit geheel vrijwillig. Het mooie is dat de meiden worden betrokken bij het organiseren van het gala vanuit hun ideeën, interesses en wat ze graag willen leren. Girls Forward gelooft erin dat iedereen ergens goed in is en daarom krijgen de meiden ook de kans om in charge te zijn. Hierdoor zie je dat zij leren, groeien, en shinen. 

WHY

Met dit gala willen wij u kennis laten maken met alle prachtige initiatieven en vooral laten zien wat wij voor de jongeren betekenen en wat dit voor hen betekend heeft. Naast het kennis maken met Girls Forward is dit ook een gelegenheid om in een ontspannen sfeer kennis te maken met andere zakelijke partners, medewerkers en kleine ondernemingen. Wat we nog meer voor u in petto hebben? Een ontvangst in stijl, een loting met toffe prijzen, een prettig gesprek, een goed glas en een lekker diner.

Programma

17.30 - Ontvangst

18.00 - Officiële opening Benefiet Gala

18.45 - 3-gangendiner + Entertainment

20.00 - Female entrepreneur market

21.00 - Netwerken

22.00 - Einde

Houda (17) jongere en vrijwilliger bij Girls Forward

"Houda is een jonge dame uit IJburg die al jaren bij Girls Forward komt. Ze slaat bijna geen een enkele activiteit over. Houda is een sterke, behulpzame jonge dame die graag haar handen uit de mouwen uitsteekt om een ander te helpen. Zo helpt ze bij Girls Forward op elk event, niks is teveel gevraagd voor haar, en dit doet zij met alle plezier! Wij zijn erg blij en trots dat wij Houda zien groeien en ontwikkelen in een zelfstandige volwassen vrouw."

Ivana (23) marketing en communicatie medewerker

"Ik als marketing en communicatie medewerker regel voor events veel achter de schermen. Naast het materiaal dat ik ontwikkel voor op social media zorg ik er ook voor dat bijvoorbeeld deze pagina of de ticketpagina gemaakt wordt. Ik haal hier enorm veel energie uit. Het leukste is om de positieve reacties en blije gezichten te zien op het event zelf. Je staat dan even stil bij al het werk wat je verricht hebt en kan even trots zijn op je zelf en het team."

Perez (19) event stagiaire bij Girls Forward

"Ik krijg enorm veel energie van de aanwezigheid van mensen. Ik vind het leuk om events te organiseren, omdat je hier de kans krijgt om from the scratch, iets heel moois neer te zetten. Je kan los gaan met je eigen creativiteit en nieuwe concepten bedenken. Zo kan je iemands dag/avond een stukje mooier maken. Het mooie vind ik dan ook om een lach op mensen hun gezicht te zien, dan is mijn taak geslaagd.  Ik kijk dan ook uit om een spetterende gala avond neer te zetten"

Benefietgala ticket (€45,00)

- 1 loterij kaart

- Toegang tot het gala

- driegangenmenu

Extra donatie

Pakket platinum (+€50,00)

- 8 loterij kaarten - Onbeperkt drinken 

Pakket gold (+€25,00)

- 4 loterij kaarten

Pakket silver (+€12,50)

- 2 loterij kaarten

Pakket bronze (+€7,50)

- 1 loterij kaart 

Benieuwd naar eerdere events van Girls Forward?

Klik dan hieronder 


Mede mogelijk gemaakt door

  • Eye Care IJburg
  • Bikes & Boards
  • Gemeente Amsterdam