Op woensdag 1 juni 2022 heeft Girls Forward haar allereerste editie van het Girls Forward Benefiet Event georganiseerd. Een volledig verzorgde avond met een heerlijk 3-gangenmenu, een loting met bijzondere prijzen en inspirerende sprekers en optredens. 

BEDANKT!

Namens Girls Forward willen wij u hartelijk bedanken allereerst door het aanschaffen van een kaartje en dankzij onze lieve sponsors hebben wij tijdens de loting/veiling nog meer geld opgehaald voor Girls Forward. Hiermee kunnen wij nog meer meiden ondersteunen. Wij zijn u erg dankbaar! Hieronder een overzicht van wat wij hebben opgehaald.

Veiling: €2.975

Sponsoring: €1000 voor event

Kaartverkoop: €3369

Donatie & Merchandise: €525

Wilt u een impressie krijgen van de avond? 

Klik hier voor de foto's

Klik hier voor de after movie

Foto's - Kyra Gök

Aftermovie

Met jouw bijdrage kunnen wij er samen voor zorgen dat meiden de juiste aandacht krijgen en samen aan hun toekomst werken. Because Girls Matter!

Onze meiden

Dit event wordt medegeorganiseerd door onze meiden en begeleiders met als doel; geld inzamelen voor de stichting Girls Forward. De meiden volgen zelf met veel plezier wekelijks workshops bij de stichting en zetten zich hier daarom graag voor in. De meiden worden betrokken bij het organiseren van het event vanuit hun ideeën, interesses en wat ze graag willen leren. Girls Forward gelooft erin dat iedereen ergens goed in is en daarom krijgen de meiden ook de kans om in charge te zijn. Hierdoor zie je dat zij leren, groeien, en shinen. 

WHY

Met het benefiet event willen wij onze gasten kennis laten maken met alle prachtige programma's die wij aanbieden en laten zien wat wij voor de meiden betekenen. Daarnaast is dit ook een uitgelezen kans om in ontspannen sfeer kennis te maken met andere zakelijke partners, medewerkers en kleine ondernemingen. Het benefiet event belooft een feestelijk avond te worden met ontvangst in stijl, een loting met bijzondere prijzen, een prettig rondetafelgesprek en een heerlijk 3-gangendiner. Maak kennis met Girls Forward en ondersteun onze meiden! 

Programma

17.30 Inloop

18:00 Welkom door host Nana Asante (Voorzitter Bestuur Girls Forward)

 

18.10 Korte presentaties van inspirerende vrouwen:

 

- Zaitoon Shah - Oprichter en zakelijk leider Girls Forward

- Lieve van Kessel - Fondsenwerver Girls Forward

- Sylvia Andriessen - General Counsel Euronext Group

 

19:00 3-gangen diner met rondetafelgesprekken

 

20.30 Optreden door Girls Forward deelneemster Cacharel

 

20:40 Loterij en veiling met bijzondere prijzen

21:00  Afsluitende netwerkborrel

 

22:00  Einde

Houda (17) jongere en vrijwilliger bij Girls Forward

"Houda is een jonge dame uit IJburg die al jaren bij Girls Forward komt. Ze slaat bijna geen een enkele activiteit over. Houda is een sterke, behulpzame jonge dame die graag haar handen uit de mouwen uitsteekt om een ander te helpen. Zo helpt ze bij Girls Forward op elk event, niks is teveel gevraagd voor haar, en dit doet zij met alle plezier! Wij zijn erg blij en trots dat wij Houda zien groeien en ontwikkelen in een zelfstandige volwassen vrouw."

Ivana (23) marketing en communicatie medewerker

"Ik als marketing en communicatie medewerker ben voor events veel achter de schermen bezig. Naast het materiaal dat ik ontwikkel voor social media zorg ik er ook voor dat bijvoorbeeld deze pagina of de ticketpagina gemaakt wordt. Ik haal hier enorm veel energie uit. Het leukste is om de positieve reacties en blije gezichten te zien op het event zelf. Je staat dan even stil bij al het werk wat je verricht hebt en kan even trots zijn op je zelf en het team."

Perez (19) event stagiaire bij Girls Forward

"Ik krijg enorm veel energie van de aanwezigheid van mensen. Ik vind het leuk om events te organiseren, omdat je hier de kans krijgt om from scratch iets heel moois neer te zetten. Je kan los gaan met je eigen creativiteit en nieuwe concepten bedenken. Zo kan je iemands dag/avond een stukje mooier maken. Het mooie vind ik dan ook om een lach op mensen hun gezicht te zien, dan is mijn taak geslaagd.  Ik kijk dan ook uit om een spetterende avond neer te zetten"


Extra donatie:

Wil je ons extra ondersteunen en meer uit je avond halen? 

Vul je standaard pakket aan met een van de volgende ‘Pay it Forward’ pakketten;

Benieuwd naar eerdere events van Girls Forward?

Klik dan hieronder 


Mede mogelijk gemaakt door

  • Karmijn Simons
  • Seeyousioe
  • Nate Roba
  • Kyra Gök
  • Carla van Thijn
  • Cut Throat
  • Eye Care IJburg
  • Bikes & Boards
  • Gemeente Amsterdam