We zijn ontzettend blij om aan te kondigen dat Raja Felgata ons team is komen versterken als strategische adviseur bij Girls Forward. Ook werken we samen met Raja aan een nieuw mentorship programma waar we binnenkort meer over kunnen vertellen. We zijn super enthousiast om haar in ons team te hebben!

Hieronder wat meer over Raja:

Raja Felgata is creative director van de House of Representation, oud-journalist, bedenker van de jaarlijkse ranglijst De Community Top 100 en oprichter van MINA, een platform voor de MENA vrouw (Middle East North Africa). Ze presenteerde onder andere het AT5 nieuws en het ochtendprogramma Goedemorgen Nederland van de KRO-NCRV. Daarnaast schreef ze een boek over de relatie tussen Marokkaanse mannen en vrouwen, getiteld I Love Mo (2015, Uitgeverij Querido), waarin ze korte metten maakte met het vooroordeel dat (Marokkaanse) vrouwen niet hun eigen keuzes maken in de liefde. Samen met een nieuwe generatie vrouwen is zij onderdeel van een beweging die de negatieve beeldvorming over de MENA vrouwen wil reframen.

‘Ik ben trots dat ik onderdeel mag zijn van de Girls Forward movement, ik geloof in de nieuwe generatie jonge vrouwen in de stad,’ aldus Raja.

Met haar uitgebreide ervaring en passie voor empowerment, brengt Raja een schat aan kennis en inspiratie mee naar Girls Forward. We kijken ernaar uit om samen met haar onze programma’s verder te ontwikkelen en onze missie voort te zetten.

Blijf onze nieuws pagina in de gaten houden voor updates over het nieuwe mentorship programma!

Leave a Comment!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

drie × 5 =