Eline en Talitha Versterken ons team voor Women Forward-Methodiek

Hieronder stellen ze zich voor:

Hi, mijn naam is Talitha Zandbergen, ik ben 25 jaar jong en ik woon in het bosrijke Ede, waar ik graag ’s avonds een burgerlijk rondje wandel (nooit gedacht toen ik 16 was dat ik dit zou zeggen 😉).

Ik heb destijds in Ede sociaal werk gestudeerd en ik ben momenteel werkzaam bij Wyzer als jeugdprofessional. Ik ben tijdelijk betrokken bij Girls Forward om te ondersteunen bij methodiekontwikkeling en om de organisatie beter te leren kennen.

In mijn vrije tijd hou ik van fotografie, sporten en vooral van een goed gesprek met een lekkere cappuccino, dus ik zie er zeker naar uit om jullie beter te leren kennen.

Hoi! Ik ben Eline, 26 jaar en woon in Veenendaal. Zelf ben ik geboren in IJzendoorn, een heel klein dorpje in de Betuwe. Vorig jaar ben ik afgestudeerd op de opleiding Social Work in Ede en daarna ben ik blijven plakken op de BSO waar ik tijdens mijn studie ook al werkte. Afgelopen mei ben ik gestart met het traineeship Jeugd bij Wyzer en inmiddels zitten de trainingsdagen erop. In mijn vrije tijd hou ik ervan om erop uit te gaan met vriendinnen of om leuke dingen te doen met mijn vriend. Ik ben een echte wijn- en borrelliefhebber, dus daar ben ik altijd voor in! Ik kijk er naar uit om nu bij Girls Forward aan de slag te gaan.

Leave a Comment!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

elf + 16 =