Wij zijn ontzettend blij te vermelden dat Aniek Ennen vanaf 3 juni aanstaande ons team komt versterken als Zakelijk coördinator. Met haar ervaring is zij een goede aanvulling op het team van Girls Forward.

Via onderstaand stukje, stelt zij zich alvast aan jullie voor:

“Ik ben Aniek, 28 jaar oud en ik kom uit Tiel. Ik ben in juni gestart als zakelijk coördinator bij Girls Forward. Daarnaast werk ik ook nog als beleidsadviseur en projectleider op verschillende opdrachten via Wyzer. Ik vind het erg leuk om in mijn vrije tijd zo veel mogelijk te sporten, zowel in de sportschool als buiten. Het meest recent heb ik hardlopen en wielrennen opgepakt. Wat ik het meest waardevol vind aan mijn werk is om via verschillende wegen jonge meiden en vrouwen te helpen groeien en in hun kracht te zetten.Voor degenen die nog niet veel weten over meidenwerk, wil ik meegeven dat het cruciaal is om te erkennen dat meiden unieke uitdagingen en behoeften hebben, en dat het ondersteunen van hun groei een enorme impact heeft op niet alleen henzelf, maar ook de samenleving.”

Leave a Comment!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 × vijf =