3 tips om stress te verminderen van Aleena Rashid

  • 1. Ontspanningsoefeningen waarmee je de dag begint en eindigt
  • 2. Activiteiten en rust afwisselen. Ook op werk/school: pauzes!
  • 3. Fysieke activiteit, zoals wandelen of sporten, kan de productie van stresshormonen verlagen en de aanmaak van endorfines (gelukshormonen) bevorderen. Dit helpt niet alleen om stress te verminderen, maar verbetert ook de algehele fysieke en mentale gezondheid

Bij Girls Forward blijven we regelmatig workshops aanbieden tijdens onze Girls Nights, waar we diverse thema’s en onderwerpen behandelen. Tijdens deze avonden komen er verschillende experts langs om workshops te geven over bijvoorbeeld stress, mentale gezondheid en meer. Daarnaast hebben we een speciaal 18+ programma waarin we zulke onderwerpen met elkaar bespreekbaar maken. Voor meer informatie en ons volledige programma, klik hier.

Leave a Comment!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

18 − 16 =