Wij zijn super enthousiast om jullie dit nieuws te mogen delen! 12 oktober gaat Girls Forward met het hele Confident Futures team naar New York! Begin dit jaar hebben we een waardevolle ervaring opgedaan in Los Angeles, waar we nieuwe inzichten en ideeën hebben verworven. En daarvoor hebben zij Amsterdam mogen bezoeken. 

Wat gaan we doen?
In New York zullen we ons richten op het bestuderen van het jongerenwerk daar, met als doel de kwaliteit van methodieken te verbeteren. We kijken er naar uit om te zien hoe deze inzichten ons kunnen helpen ons werk te verfijnen en te verbeteren.

Tijdens ons verblijf in New York zullen we ons met name concentreren op twee belangrijke projecten:

  • Uittesten van de Girls Forward methodiek: We zullen deze methodiek introduceren bij een lokale jongerenorganisatie in New York om te zien hoe deze hier van toepassing is.
  • Reviewen van impactmetingen: We zullen de impactmetingen van ons programma onder de loep nemen en proberen te begrijpen hoe we de resultaten van jongeren en hun groei nog beter kunnen vastleggen.

We houden jullie op de hoogte van onze voortgang en kijken uit naar wat we kunnen leren en bereiken in New York. Als je ons avontuur op de voet wilt volgen, vergeet dan niet om ons te volgen op Instagram, waar we dagelijks leuke verhalen zullen delen.

Leave a Comment!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

10 + zestien =