POWER4TALENT PURPOSE WORKSHOP
Powertalent viert een mijlpaal van 5 jaar en heeft dit groots gevierd. Het evenement stond volledig in het teken van het thema ‘Pay it forward: draag jouw steentje bij aan de maatschappij’. Tijdens de viering was onze oprichter, Zaitoon Shah, vereerd om een workshop te geven over het vinden van je “purpose in life”. Samen met (oud)-studenten zijn we aan de slag gegaan met hun individuele levensdoelen, waarbij we hebben gekeken naar wat hen echt gelukkig maakt om vervolgens concrete doelen te formuleren.

Uiteindelijk kregen de deelnemers de gelegenheid om hun persoonlijke verhaal te delen met de groep. Het was een bijzondere bijeenkomst waarbij we veel studenten hebben weten te inspireren en bewust hebben laten worden van hun potentieel. Zie hieronder de video waarin enkele deelnemers hun verhaal vertellen.

Leave a Comment!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

10 − tien =