Op 18 juni vond het onvergetelijke moeder-dochter evenement plaats als afsluiting van het nieuwe meidenprogramma in samenwerking met Stichting Prachtvrouw. Het was een avond vol liefde, gelach, onvergetelijke momenten en natuurlijk lekker eten, met als belangrijkste doel de band tussen moeders en dochters te versterken. 

Het hoogtepunt van de avond was het stellingspel, waarbij de vragen zorgvuldig waren gekozen om interessante en betekenisvolle gesprekken tussen moeders en dochters te stimuleren. Maar er was meer dan alleen gesprekken. Een inspirerende spreker, Hanane Jursist, deelde haar reis van het basisniveau naar het bereiken van haar droom om jurist te worden. Haar woorden van doorzettingsvermogen, vastberadenheid en het overwinnen van obstakels raakten de harten van alle aanwezigen. Moeders en dochters werden geïnspireerd om hun eigen dromen na te jagen en elkaar te ondersteunen op hun pad naar succes.

Alle aanwezigen genoten samen van een heerlijke maaltijd, want eten verbindt mensen. Voor sommige meiden was dit zelfs de eerste keer dat ze samen met hun moeders uit eten waren. Het was een bijzondere ervaring die de onderlinge band versterkte en mooie herinneringen creëerde.

Al met al was het een geslaagde, inspirerende en waardevolle avond. Een groep van 39 vrouwen, bestaande uit moeders en dochters, kwam bij elkaar en beleefde een bijzondere tijd. De avond heeft niet alleen de relatie tussen moeders en dochters versterkt, maar heeft ook nieuwe mogelijkheden geopend voor verdere samenwerking en activiteiten in de toekomst.

Leave a Comment!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 − drie =