๐ŸŽฅ๐ŸŒŸ Groot nieuws! Wij mogen vertellen dat wij bezig zijn met een Girls Forward documentaire. Je zal niet alleen zien wat we doen, maar ook het inspirerende verhaal achter onze beweging, van onze bescheiden start tot de krachtige impact die we hebben op meiden.

In de documentaire zie je interviews met meiden die hun eigen reis van zelfontdekking en empowerment delen. Daarnaast krijg je een kijkje achter de schermen en hoor je van onze toegewijde werknemers, het bestuur en onze samenwerkingspartners.

Deze bijzondere productie is mogelijk gemaakt door het Confident Futures programma – University College Los Angeles (UCLA). De documentaire wordt gelanceerd in New York in oktober 2023 tijdens onze uitwisseling. โœˆ๏ธ

Binnenkort zullen we jullie meer details en exclusieve sneak peeks geven. We kunnen niet wachten om dit met jullie te delen. โœจ๐ŸŽฌ

Wil jij de docu ook ontvangen? mail naar info@girlsforward.com ๐Ÿ’Œ

Leave a Comment!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijf × 5 =