Samen met het UMC doen we mee aan een onderzoek over het inzetten van rolmodellen. Hierbij gaan we samenwerken met rolmodellen van Adamas – Credible Messengers. We hebben zorgvuldig gekeken naar welke rolmodellen het beste passen bij onze meiden om hen te inspireren en empoweren. We zijn verheugd om Kaoutar en Mounia als onze rolmodellen aan te kondigen.

Kaoutar geeft workshops in gevangenissen over effectieve communicatie vanuit gevoel en grenzen aangeven. Ze werkt ook met en coacht kwetsbare meiden. Mounia is een kickboksinstructeur en focust op thema’s als weerbaarheid en kracht.

Het inzetten van rolmodellen is van groot belang voor onze meiden. Bij Girls Forward vinden we dit essentieel. Kaoutar en Mounia zullen sterke, positieve voorbeelden zijn, die onze meiden aanmoedigen om hun volledige potentieel te bereiken.

Leave a Comment!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijf + zes =