Bij Girls Forward zijn we altijd op zoek naar manieren om onze meiden te ondersteunen en te motiveren, vooral tijdens de heilige maand van de Ramadan. Daarom zijn we blij om aan te kondigen dat we een speciale Ramadan planner hebben ontwikkeld. Deze planner zit boordevol toffe functies om je te ondersteunen bij je vasten, gebeden, Koran lezen en nog veel meer. En we hebben er ook spelletjes in gestopt om het allemaal wat leuker te maken!

We zijn erg enthousiast over deze planner en we hopen dat het je zal helpen om het meeste uit deze heilige maand te halen. Ons doel is om je te helpen een betere verbinding te maken met je geloof, jezelf en de mensen om je heen.

Als je interesse hebt in onze Ramadan planner, kun je deze gratis downloaden. We wensen je een gezegende Ramadan-maand toe en we hopen dat deze planner je zal helpen om je doelen te bereiken.

Download hier

Leave a Comment!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

negentien + twaalf =