We zijn ontzettend trots om de aftermovie van ons Internationale Vrouwendag-evenement met jullie te delen. Samen met een groep fantastische powervrouwen hebben we dit event mogelijk gemaakt en we kunnen niet blijer zijn met het resultaat. 💪

Het is hartverwarmend om te zien hoe onze meiden tijdens het evenement zijn opgebloeid en zichzelf hebben kunnen laten zien. Als organisatie doen we er alles aan om jonge meiden te inspireren en hen te laten groeien in hun persoonlijke ontwikkeling. Dit evenement was daar een prachtig voorbeeld van. 🌟

We willen iedereen bedanken die heeft bijgedragen aan het succes van dit evenement. Aafke van der Heide & Carolien de Heer bedankt voor jullie komst. En natuurlijk ook een speciaal woord van dank aan alle meiden die deelnamen aan het evenement en ons elke dag inspireren om door te gaan met ons werk. Jullie zijn geweldig! ❤️

Bekijk de aftermovie en geniet nog even na van deze fantastische dag! 🎬

Leave a Comment!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijftien − tien =