Mijn naam is Miriam Slijngaard. In het bestuur heb ik de rol van Secretaris. Naast het werk als bestuurslid bij Stichting Girls Forward werk ik als Management Assistent bij DSI. Hiervoor heb ik jarenlang als juridische secretaresse en als kapster gewerkt.

Sinds 2008 woon ik op IJburg en heb een tiener dochter. Vooral omdat ik een dochter heb ik die leeftijdsgroep, kan ik mij extra goed inleven in deze doelgroep. Ik ben blij dat er een organisatie is voor meiden op IJburg. Het geeft mij extra motivatie om Girls Forward nog verder te brengen.

Ik ben eerder betrokken geweest bij Girls Forward als vrijwilliger, zo heb ik onder andere geholpen bij het Benefiet gala.

Wij gaan er samen wat moois van maken om nog meer impact te creëren voor de meiden, zodat ze (nog meer) in hun kracht gaan staan!

Leave a Comment!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 × twee =