De afgelopen twee jaar heb ik met veel plezier deel uitgemaakt van het bestuur van stichting Girls Forward.

Als jonge stichting ging dat met vallen en opstaan, alles wat met het opzetten van een stichting te maken heeft is de revue gepasseerd.

Ik heb ontzettend veel geleerd van deze fase en in de tussentijd mooie momenten meegemaakt met de meiden, met collega bestuursleden en uitvoerend team.

Van brownpapersessies tot boottrips met zangeres Dylisa en een grote groep gillende pubermeiden, van een indrukwekkende over de streep sessie tot een iftarbijeenkomst, van gesprekken met de gemeente over subsidies tot een galadiner voor fondsenwerving, we done it all and it was a hell of a ride! Maar aan alles komt een eind, zo ook aan dit. Het klinkt cliçhe maar ik wil wat meer tijd voor mezelf, misschien toch eindelijk eens wat dingen van m’n bucketlijst afstrepen (cursus gebarentaal, eindelijk mn zwemdiploma halen, door watervrees nooit aan toegekomen). Ik kijk er naar uit maar ga Girls Forward ontzettend missen, daarom heb ik ook aangegeven op oproepbasis nog graag beschikbaar te blijven als vrijwilliger. Dank Zaitoon, Nana, Rinse, Marloes, Ivana, Edom, Lott, Lisa, Soumaya, Yasmin, alle meiden en alle anderen voor de mooie, gave en leerzame tijd!

Leave a Comment!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

een × vijf =