“Na twee jaar waarin ik met veel plezier onderdeel ben geweest van het bestuur van Girls Forward zwaai ik af. Wat een geweldige tijd is het geweest en prachtig om te zien hoe de organisatie zich in deze periode heeft ontwikkelt. Van het opzetten van een Stichting, het organiseren van een succesvol gala event tot het officieel behalen van een ANBI status. Dit komt allemaal door het GF team dat zich op zo’n geweldige manier inzet voor de meiden. Ik ben heel trots dat ik hier (als enige man) deel van heb mogen uitmaken. Ik wil iedereen met wie ik de afgelopen tijd heb mogen samenwerken bedanken en in het bijzonder mijn mede bestuursleden. Met jullie positieve vibe en ambitie zijn er nog veel mooie dingen te bereiken!” – Rinse Bruggeman (oud-penningmeester)

Rinse Bruggeman namens heel het team, heel erg bedankt voor jouw harde werk, eeuwige optimisme, geduld en inzet voor Girls Forward. De afgelopen 2 jaar is Girls Forward enorm gegroeid, mede dankzij jou is Girls Forward als stichting geprofessionaliseerd, en daar zijn wij jou enorm dankbaar voor.

Naast dat we afscheid nemen van Rinse, verwelkomen wij onze nieuwe penningmeester Wouter Kool. Binnenkort zullen wij Wouter aan jullie introduceren.

Leave a Comment!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

10 − 3 =