We hebben leuk nieuws!!!
Aankomende week zal Houda Loukili een workshop geven bij een van onze Healthy Girls avonden.

Wie is Houda Loukili?

🥊Voormalig nationaal kampioen kickboksen
🧒Founder van @superheldvoorkids
⚽️ @favelastreet trainer
🗣️ Inspireerende spreker

“Als voormalig Nederlands kampioen timmerde ik met kickboksen ooit flink aan de weg. Nu is het een belangrijke tool in mijn gereedschapskist. Via sport en bewegen wil ik niet mezelf, maar juist anderen het maximale uit zichzelf laten halen. Ik wil mensen motiveren om te groeien en hun doelen te bereiken, hoe moeilijk de weg erheen ook lijkt.

Ik bied consultancy en coaching aan organisaties, in het bijzonder gericht op interculturele doelgroepen. En met een focus op jongeren. Daarnaast deel ik mijn verhaal als spreker op podia door het hele land. Altijd met groot enthousiasme, een deskundige aanpak en persoonlijke touch. Mijn motto? Als ik het kan, kun jij het ook!” – Houda

Leave a Comment!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

18 + 18 =