4 oktober, het stedelijke conferentie meidenwerk. Een enorm waardevolle conferentie waarbij meidenwerkers bijeen kwamen met allemaal een doel; het empoweren van meiden.

Tijdens de conferentie zijn workshops gegeven over: positieve gespreksvoering, samenwerking met ouders, methodisch werken, online content plaatsen en storytelling waarbij we enorm veel kennis hebben meegekregen om toe te kunnen passen in de praktijk

Erg mooi om alle meidenwerkers bij elkaar te zien en elkaars krachten te bundelen om zo nog meer voor meiden te kunnen betekenen. Samen staan we sterk! En samen kunnen we nog meer mogelijkheden creëren voor de meiden.

Wij kijken uit naar alle nieuwe samenwerkingen die zijn voortgekomen uit de conferentie. . Wil jij ook met ons samenwerken? Stuur ons dan een bericht of mail ons op info@girlsforward.com. Wie weet kunnen we wat voor elkaar betekenen! 📩

Leave a Comment!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

7 − een =