McKinsey & Company x Girls Forward

6 september – My future Event, met dank aan McKinsey & Company zij hebben een mooi en leerzaam event neergezet die ons niet alleen samen heeft gebracht maar ons ook heeft geleerd hoe we dichterbij onze dromen kunnen komen. Het heeft ons een nieuwe visie gegeven en een handleiding hoe we onze krachten kunnen achterhalen.๐Ÿ’ช

De avond begon met de workshop “My Strenghts” waarbij we ze hebben geรฏnspireerd over de manier waarop ze hun krachten kunnen ontdekken. Hierna hebben de meiden kunnen speed daten met professionals, waarbij meiden zichzelf beter hebben leren kennen door vragen aan elkaar en de professionals te stellen over hun toekomst. Met dank aan Rob Schreuder hebben zij de gelegenheid gekregen om professionele foto’s te maken voor een cv of Linked-in profiel. Met als doelstelling de kans op de arbeidsmarkt nog meer te vergroten. Nikita Bloemraad deed make-up voor de fotoshoot zodat de meiden er tip top uitzagen en vol zelfvertrouwen konden stralen.

Ben jij als bedrijf ook geรฏnteresseerd om iets voor meiden te kunnen betekenen op dit onderwerp of een ander onderwerp? Mail ons op info@girlsforward.com

KLIK HIER OM DE FOTO’S TE BEKIJKEN

Leave a Comment!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

een × 1 =