Op IJburg zijn onze Girls Night avonden al 8 jaar een groot succes, elke week komen we samen met een grote groep meiden en gaan we samen eten en brengen we de meiden wat bij doormiddel van spectaculaire activiteiten en workshops. Vanaf nu gaan we dit succes ook voortzetten in Amsterdam Oost, dit zal een 16+ Girls Night zijn op de woensdagavonden onder begeleiding van Lisa en Yasmine! Zij zullen de activiteiten verzorgen en er een leuke maar ook leerzame avond van maken. 

Ken je of ben jij dat meisje in Oost die graag hierbij zou willen zijn? 
Je mag altijd contact met ons opnemen door op de onderstaande button te klikken of via instagram/whatsapp/bellen naar Yasmine 06-85783470

Leave a Comment!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vier × drie =