Girls Forward is een van de gelukkige winnaars van het speerpunt budget van SPE Amsterdam. Met dit budget hebben wij een zomerprogramma ontwikkeld in samenwerking met Karima van Alwan Styling. Het project genaamd KNAP-R! is een cursus van 5 bijeenkomsten en 3 challenge weken Het is een cursus waarin fashion en een positieve mindset centraal staan. Een cursus waarin meiden nog bewuster worden gemaakt van hun eigen kwaliteiten (binnenkant) maar ook bewuster worden gemaakt van het effect van hun verschijning  (buitenkant), voorkomen en gedrag en zichzelf presenteren.
Ben je geïnteresseerd om mee te doen voor 1 of meer workshops? De workshops zijn GRATIS meld je dan aan via: Lisa UIlkema  06-18421618

Leave a Comment!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijftien − zes =