Girls Night – IJburg

Deze maand hebben we afgetrapt met een gezonde workshop, de meiden hebben hun creativiteit kunnen stoppen in het maken van een eigen gezonde smoothie. Ze moesten letten op smaak, kleur, geur en presentatie. We blijven het belangrijk vinden om de juiste informatie aan onze meiden mee te geven omtrent gezonde voeding en levensstijl. Om toch van de zon te genieten had onze nieuwe vrijwilligster Yasmine een picknick voorbereid, helaas waaide het zo hard op IJburg dat we lekker binnen zijn gebleven en onze competitiviteit hebben getest met bordspelletjes! Hiernaast hebben de meiden ook kennis gemaakt met de nieuwe meidenwerker van PerMens en hebben ze een workshop gehad over drugs waar de meiden veel te weten zijn gekomen over de geschiedenis van drugs. We sloten deze maand af met een talentenshow! Ook hier loopt onwijs veel talent rond, sommige nog wat verlegen, maar altijd leuk om te ontdekken waar je goed in bent. Maar ook vooral om te horen van anderen waar zij denken dat je goed in bent. 

Healthy Girls – Oud-Oost

Veel van onze meiden hebben meegedaan met de ramadan, we zijn ontzettend trots op ze. Daarom zijn wij deze maand begonnen met een heerlijke frisse wandeling met als kers op de taart een lekkere bubble tea, dit was vanuit ons een beloning voor de meiden. Deze maand stond verder in het teken van talent en ontwikkeling, er bleek veel verborgen talent te zijn. Drummen, dansen, taekwondo en zang wordt allemaal beoefend met veel plezier. Hiernaast hadden we een fijne en mooie samenwerking met sexmatters die een workshop kwam geven over consent, grenzen aangeven, personal space en communiceren waren belangrijke topics. Uiteraard is er ook gewerkt aan onze voetbalskills met trainster Meriam van Youthability!

Leave a Comment!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

13 + 11 =