Girls Night – IJburg

Op IJburg is de maand gestart met een workshop over 18+ wat nu?! Dit gaf onze meiden de mogelijkheid om alle vragen te stellen. Want wat verandert er in je leven als je 18 jaar wordt, waar moet je aan denken en wat moet je regelen? Sophie van OFF-Track is op IJburg langs geweest. Zij geeft hele toffe wandelingen op muziek!! Je wandelt en door de muziek kan je een heel eigen verhaal maken, je neemt je omgeving anders waar. Helaas viel die avond letterlijk in het water door de regen, maar in de zomer komt Sophie terug! We hebben deze maand ook tijd besteed aan fashion. ‘Wat in jouw kledingstijl laat iets van jou zien?’ en ‘kleed jij je naar je mood?’. We hebben met de meiden armbandjes gemaakt die hun identiteit weerspiegelen. Denk aan kleurgebruik, quotes, naam etc. Natuurlijk hebben de IJburg meiden ook een Iftar gehad. Het was heel fijn en bijzonder om met elkaar het vasten te verbreken en de sfeer was heel erg fijn. 

Healthy Girls – Oud-Oost

Bij Healthy Girls zijn we de maand begonnen met het thema zelfvertrouwen. We zijn met meiden in gesprek gegaan over ‘wat is zelfvertrouwen?’, ‘wanneer voel jij je in je kracht staan?’. We hebben bij Healthy Girls ook tijd besteed aan een Iftar. De gymzaal was omgetoverd tot een plek om samen te eten, vol met mooie versiering. De meiden hadden hun mooiste kleding aangetrokken en samen hebben we heerlijk gegeten en zijn er mooie gesprekken gevoerd. Onze Healthy Girls hebben het ook gehad over opkomen voor jezelf, hoe doe je dat eigenlijk? Wanneer mag jij voor jezelf opkomen en hoe doe je dit tijdens het sporten? De maand hebben we afgesloten met samen buiten voetballen. Het was heerlijk weer en de meiden hebben lekker buiten kunnen sporten op Nike plein!

Leave a Comment!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 × 1 =