๐Ÿ’ŒSAVE THE DATE๐Ÿ’Œ

Wil jij het verschil maken voor jonge meiden uit Amsterdam? 

Wij nodigen je van harte uit voor het Girls Forward benefiet event op 1 juni a.s. – aanvang 17.30 uur, op een hele bijzondere locatie, namelijk in het gebouw van de Amsterdamse beurs. Deze avond staat geheel in het teken van Girl Power. Een feestelijke avond met een interactief programma, een heerlijk 3-gangen diner, inspirerende sprekers, optredens en een loterij met bijzondere prijzen.

Girls Forward is een preventieve meiden organisatie in Amsterdam, die zich inzet voor meiden tussen de 14 en 21 jaar om hun eigen krachten en talenten te ontdekken en ontwikkelen, hun zelfredzaamheid te vergroten en hun sociale isolement te verkleinen. Met Girls Forward dragen we bij aan de Sustainable Development Goals (SDG) van de United Nations waarbij wij onder andere focussen op:

โœ…SDG#3 Goede gezondheid en welzijn
โœ…SDG#4 Kwaliteitsonderwijs
โœ…SDG#5 Gendergelijkheid 
โœ…SDG#10 Ongelijkheid verminderen

Voor het realiseren van onze activiteiten zijn wij volledig afhankelijk van subsidiegelden. Om de kwaliteit van ons werk te kunnen waarborgen en verbeteren kunnen wij jouw steun daarom goed gebruiken.

De volledige opbrengsten van de avond gaan naar de activiteiten van Girls Forward. Met jouw steun en aanwezigheid kunnen wij het verschil maken voor jonge meiden. Want Girls Matter!

๐Ÿ“…Datum: woensdag 1 juni 2022
โฐTijd: 17.30 – 22.00 uur
๐Ÿ’ƒ๐ŸปDresscode: feestelijk
๐Ÿ“Locatie: De Amsterdamse Beurs, Beursplein 5, Amsterdam
๐Ÿ’ฒToegang: โ‚ฌ 50,- per persoon (incl. 1 loterijkaart, 3-gangen diner en 3 drankjes)

We hebben een beperkt aantal kaarten beschikbaar, verzeker jezelf van een plek en koop alvast een kaartje via https://lnkd.in/e5uUY54a

Voor meer informatie over Girls Forward en het event verwijzen wij je naar onze websiteย girlsforward.com.

Leave a Comment!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

achttien + 3 =