NIEUW: Healthy Girls 16+ meidengroep

Zoals jullie wellicht bekend hebben wij een meidengroep op IJburg met de Girls Night en Healthy Girls programma in Amsterdam Oud-Oost. Eindelijk mogen wij jullie met trots mededelen dat wij in de Indische buurt een nieuwe 16+ Healthy Girls meidengroep hebben opgezet. Wij zijn enorm blij om in een nieuw deel van Amsterdam aan de slag te kunnen gaan met een nieuwe groep fantastische meiden!

Uit onze jaarlijkse impact meting, waarin wij meten in hoeverre de meiden gegroeid zijn, wat er goed ging en waar verbetering in zit, kwam naar voren dat de oudere doelgroep de wens had een nieuwe aparte groep wilde vormen met alleen 16+ meiden. Het was opvallend dat de interesses en de leefwerelden van de doelgroep 12-15 jaar en de 16+ meiden enorm veel verschillen van elkaar. Wij zouden Girls Forward niet zijn als wij hier niet op in zouden spelen!

Bij de 16+ meidengroep ligt vooral de focus op voetballen en samen werken aan verschillende competenties. Dit doen we samen met: Miriam van Youth Ability en de gezonde catering van Najat, gezondheidsambassadeurs van Gemeente Amsterdam

De voetbalavonden vinden elke dinsdag plaats van 18:00-21:00 op de Bankastraat nr. 18.


Ken of ben jij een 16+ dame en wil je graag voetballen met ons, stuur ons dan een berichtje! 

Leave a Comment!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

19 + vijftien =