Zijn jullie net als ons trots op je Girls Forward meiden, ze zijn flexibel, creatief en blijven hoopvol met alle verandering in coronatijdperk <3. In de afgelopen maand hebben we niet stil gezeten, lees hieronder meer.

Healthy Girls – Oud oost

Deze maand was even anders dan andere maanden. Voor het Healthy Girls programma konden wij vanwege de maatregelen niet gebruik maken van de sportzaal. Team Girls Forward heeft meteen een brainstorm gehouden, want wat nu. Hier zijn mega creatieve ideeën uit gekomen. Zo is er extra aandacht voor individuele coaching geweest. Zijn we met de meiden een stadswandeling gaan maken en als klap op de vuurpijl schaatsen op de Jaap Eden baan!

Girls Night – IJburg

Afgelopen maand was het weer een succes op IJburg. Met de meiden hebben we het gehad over eten, wat doet dit met je en hoe zorg je goed voor je lichaam. I am every woman is langs geweest om het met ons te hebben over sisterhood. Wat betekent dit voor onze meiden en hoe kunnen zij dit meenemen in hun muziek. Het jaar hebben we afgesloten met een feestelijk eindejaarsdiner en samen teruggekeken op de ups & downs van afgelopen jaar!

Leave a Comment!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijf − een =