Het wordt steeds kouder buiten dit betekent dat al je hoodies en truien weer vaker kunt dragen whoopwhoop! Ik heb er weer zin in om er weer fashionable uit te zien in de herfst/winter. Maar wat zijn nou eigenlijk de najaar trends? Hierbij zal ik jou een handje bij helpen met 5 must haves. 

1. Puffer jacket 

Met het koude weer blijf je natuurlijk het liefst binnen, helaas stemt werk/school hier niet altijd mee in ;(. Daarom kun je nooit fout gaan met een dikke oversized jas. Hoe groter hoe beter. Je ziet bijna iedereen wel lopen met een puffer jacket, lang en kort.

Klik hier voor puffer jackets


2. Knitwear

De lekkere zachte en warme knitwear wat nu super trendy is, mag natuurlijk niet in jouw collectie ontbreken. Ga voor een goede kwaliteit, echt wol zodat je er langer van kan genieten ofcourse. 

Klik hier voor een leuke knitwear 3 piece


3. Hoge laarzen

De laatste jaren zijn ze niet meer weg te denken op Instagram zie je ze vaak voorbijkomen. Je kan ze heel leuk combineren met een skinny jeans, shorts of een jurkje. 

Klik hier voor hoge laarzen


4. Catchy jurkje

 Het is herfst/winter seizoen dat betekent dat de feestdagen natuurlijk om de hoek zijn. Vergeet daarom naast een comfy outfit geen catchy outift te scoren. Alles mag langzaam weer open, dit betekent eindelijk weer overdressed overal aankomen. 

Klik hier voor een catchy jurkje


5. Blazer

Maakt niet uit wat voor outfit je aan hebt, you can never do wrong with a blazer. Heb je een sollicitatie en wil je zakelijk over komen? Wear a blazer. Heb je een trainingspak aan maar je jas staat zo stom eroverheen? Wear a blazer. 

Klik hier voor een mooie blazer

Leave a Comment!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 × 3 =