HOT GIRL SUMMER
Eindelijk! Het is zomer, en er is weer van alles te doen. Zelf heb ik er heel veel zin in om weer te dansen, op het strand te liggen en te knuffelen met vrienden. Toch vind ik het ook spannend om opeens weer al die prikkels te hebben. Ik heb zelf een bucketlist gemaakt met alles wat ik deze zomer wil doen en in deze blog help ik je op weg om jouw HOT GIRL SUMMER  samen te stellen.

HOT GIRL SUMMER CHECKLIST

  • Summer body โ€“ Dit is het allerbelangrijkste omdat Instagram, magazines en de mensen om je heen je misschien plat gaan gooien met de term โ€œsummer bodyโ€. Het maakt niet uit wat iedereen je vertelt over hoe deze eruit moet zien.

ELK. LIJF. IS. EEN. SUMMERBODY!

Laat je niet gek maken en geniet gewoon van de zomer op jouw manier in jouw lijf want zo is het helemaal goed (ook met stretch marks, haar, pukkeltjes, in een rolstoel, pigment verschil, zweet etc.)

  • Rust nemen ๐Ÿ˜ด – Hoewel het leuk is om erop uit te gaan, doe ook vooral dat waar jij energie voor hebt. Gun jezelf de tijd om uit te slapen, een dagje je telefoon uit te zetten, een avondje niet mee te gaan met vrienden. Het is jouw vakantie en die mag je invullen hoe jij dat wilt.
  • Summer job / sollicitaties ๐Ÿ’ผ โ€“ Naast chillen, heb je ook extra tijd om wat centjes bij te verdienen in de zomer. Stap eens af op een winkel of restaurant en vraag of ze nog iemand nodig hebben (zeker nu alles weer opengaat is er veel personeel nodig). Het klinkt misschien spannend, maar het is belangrijk om je gezicht te laten zien als je ergens graag wilt werken (of stagelopen). Probeer ook na te denken wat je zelf leuk zou vinden om te doen of wat voor bedrijf je leuk vindt. Als er een sportschool of nagelstudio is waar je graag heengaat, is het een idee om te kijken of ze daar iemand zoeken. Zo kan je oprecht zeggen dat je er graag zou willen werken, dat vindt een werkgever leuk. Verder is het handig om een CV te maken en na te denken over je sterke punten, de eerste indruk telt dus hoe meer voorbereiding hoe beter!
  • Money, money, money ๐Ÿ’ฐ – Wees je bewust van waar je geld naartoe gaat in de vakantie. Het is leuk om uiteten te gaan en snacks te kopen, maar geld gaat ook op. Stel bijvoorbeeld een budget in voor jezelf zodat je niet te veel spendeert. Het kan ook helpen om een spaardoel op te schrijven zodat je weet waarom je wat zuiniger bent.
  • Geniet!๐Ÿฅณ โ€“ Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik heb enorm naar de zomervakantie uitgekeken. Eindelijk niet de hele dag op ZOOM voor school en genieten van de zon. Zoals ik al zei, heb ik een bucketlist gemaakt met alles wat ik wil doen deze zomer. Denk aan : boeken lezen, zwemmen, picknicken met vrienden, dansen, naar festivals. Als ik behoefte heb aan iets nieuws, kijk ik naar evenementen paginaโ€™s op Facebook. Stel een datum en een stad in en scrol gewoon door alles wat er te beleven is. Soms is er opeens een vette gratis kunstexpositie of kan je skeeleren in het park op muziek.

Ik ben benieuwd wat jij van je zomer gaat maken. Het allerbelangrijkste is dat het jouw vakantie is en dat je die zelf mag invullen. Geniet, Geniet, Geniet ( en smeer je in met zonnebrand ;))

Linkjes

Leave a Comment!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijftien + 7 =