Alles wat je moet weten over jongens


Het liefdes leven is niet altijd makkelijk en dat ligt zeker niet aan ons
Oke misschien heel soms wel, maar dat kan komen door het feit dat wij niet zo veel over jongens weten of ze niet zo goed kennen. Hoe zitten ze in elkaar, waarom ze zich gedragen zoals ze zich gedragen of waarom ze bepaalde dingen juist niet doen? Nou ik zal jullie 5 dingen vertellen die je nog niet wist over jongens.

——————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

1. Guy talk

Waar praten ze het meest over met hun vrienden. Dit is iets wat we allemaal wel willen weten, maar super interessant is het zeker niet. Meestal gaat het gewoon over sport en auto’s en als ze het toch over meisjes hebben gaat het vast en zeker over eentje van Instagram.

——————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

2. Hun ego

De meeste jongens kunnen wel eens een heel groot ego hebben. De meesten willen bijna altijd alles winnen en overal de beste in zijn of gelijk in hebben. Dit is iets “mannelijks” en zullen jongens vaak laten merken. Als meisje zijnde vinden wij dat misschien “uitsloverij” maar ze doen het om ons te bewijzen dat ze “de man” zijn. Best romantisch vind je niet?

——————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

3. “We moeten praten”

Misschien date je pas een nieuwe jongen voor een paar weken en wil je een paar dingen duidelijk maken, dat kan gewoon. Gebruik daar alleen niet de woorden “wij moeten praten” voor. Daardoor raken ze namelijk meteen in paniek. Ze denken direct dat ze iets fout hebben gedaan en gaan ze ervan uit dat er iets heel ergs aan de hand is. Gebruik misschien iets simpellers zoals “ hey ik wil even zeggen dat….

——————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

4. Vergeetachtigheid

Herinneren herinneren en nog eens herinneren. Dat de meeste jongens niet alles onthouden moeten we nu wel weten. Hoe vaak heb je een afspraak gemaakt met een jongen en zijn ze of de tijd vergeten de datum of wat jullie zelfs zouden gaan doen. Wij vrouwen vergeten dit zelden tot nooit, omdat wij het bijna altijd ook zelf plannen.
Hierdoor denken wij dat het voor hun helemaal niet belangrijk is terwijl dat zeker niet het geval is. Wij zijn gewoon iets slimme

——————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

5. Het verleden

Praat nooit maar dan ook echt nooit over je ex op een positieve manier. Waarom? Super simpel, als jouw vriend ooit iets zegt over zijn ex vriendin (al gaat het over haar sok) dan zou je het zeker NIET op prijstellen dat hij haar erbij haalt. Dit geeft een erg vernederend
gevoel en is helemaal een NO GO !

——————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

https://www.girlz.nl/liefde-sex/10-dingen-die-je-altijd-al-wilde-weten-over-jongens/
https://mannengeheim.nl/wat-nooit-tegen-man-zeggen/

Leave a Comment!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijf × twee =