Selfcare

Lieve meiden, ik hoop dat het goed met jullie gaat en dat jullie je nog vermaken in deze tijd. Ik zelf ben zoveel verschillende dingen aan het uitproberen nu we er de tijd voor hebben en ik dacht, wat is er nou leuker dan dit samen te doen met jullie. Ik heb een haarmasker uitgeprobeerd en een gezichtsmasker. Deze bevielen mij zo goed en ga ze ook zeker vaker
gebruiken en daarom ga ik ze ook met jullie delen. Daarnaast heb ik ook leuke websites gevonden voor meerdere haarmaskers en gezichtsmaskers die je kan maken met dingen die je al thuis hebt en niet te duur zijn.

——————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————


Yoghurt haarmasker voor droog haar:

Dit masker is bedoeld voor mensen met droog haar en is ook goed om de puntjes van je haar te voeden. Je voegt de ingrediënten samen, meng de ingrediënten goed door en brengt het aan op vochtig haar. Laat het vervolgens 20 minuten intrekken en was het dan uit.
Doe dit 1x in de week en je krijgt een topresultaat!


Ingrediënten:

1 theelepel olijfolie

1 eetlepel honing

1/4 kopje yoghurt

——————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

Havermout gezichtsmasker:

Dit is masker zorgt ervoor dat je gezicht gaat hydrateren. Breng het masker met de achterkant van een lepel aan of gewoon lekker met je handen. Laat het 10 a 15 minuten op je gezicht en was het dan met koud water van je gezicht.


Ingrediënten:

1 eetlepel havermout

1 eetlepel yoghurt

1 eetlepel honing

1 theelepel olijfolie

——————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

Ik hoop dat jullie deze maskers ook gaan uitproberen, want ze zijn hartstikke fijn en ook nog eens budgetproof. Jullie kunnen ons ook via onze Instagram en Snapchat laten weten wat jullie er van vonden en laat ons vooral ook weten of jullie behoefte hebben aan meer DIY’s .
We in this together ladies!


Liefs,
Salma stagiaire

Leave a Comment!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijf + 10 =