Quarantine Birthday Party

Alle restaurants zijn dicht, en je vrienden zitten ook in quarantaine. Wat valt er nu te doen, niks zou je denken. Je kan niet eens gezellig iets drinken of naar een leuke escape room dus het lijkt er echt op alsof jij je verjaardag maar thuis moet uitzitten. Gelukkig is dat niet het geval want er zijn super leuke ideeën om je verjaardag thuis te vieren, met je gezin of via het internet met wat vrienden.

————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

Er zijn gelukkig wel bakkerijen open dus taart is er zeker. Met een leuk bordspel is het nooit saai. We hebben het natuurlijk niet over mens erger je niet of ganzenbord maar “30 seconds”. Het spel is een soort van hints met een spannende punten telling en erg gezellig om met je gezin te spelen.

De ouderen onder ons kunnen hun eigen bordspel maken met opdrachten die dan uitgevoerd moeten worden. Die kan je nummeren van 1 tot 6 en dan met een dobbelsteen gooien. De opdrachten kunnen erg simpel zijn zoals neem een theelepel kaneel poeder, sta 60 secondenlang op 1 been of neem een slok onopgeloste siroop.

Een echte classic is Twister. Lekker met z’n alle in knoop liggen voor de tv en de persoon die als eerste valt, moet dan koken, de afwas doen of een van de andere klusjes waar niemand ooit zin in heeft.

Met je vrienden kan je houseparty downloaden en daar zijn er super leuke spelletjes om te spelen. Je kan zelf ook muziek opzetten en gewoon een dance battle houden, maar stil zitten doen we niet he.

Met alles wat er nu aan de hand is hoeft het niet zo te zijn dat je op je verjaardag betreurd binnen zit. Met je vrienden is het altijd leuk en je familie is er altijd. Wanneer dit allemaal voorbij is kan je verjaardag gezellig gevierd worden. Alle verjaardagen achter elkaar zodat al het feesten word ingehaald. Deze ideeën gelden namelijk niet alleen voor verjaardagen, maar zijn ook gezellig om gewoon met je familie te spelen tijdens de quarantaine.

Leave a Comment!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

drie × 2 =