Corona, Corona en nog eens Corona

Het enige waar het nog om draait is het Coronavirus en hoe nu verder?

Voor ik ga beginnen met deze blog wil ik jullie meegeven de maatregelen ook echt serieus te nemen! Lieve meiden, je gezondheid staat op nummer 1. Bescherm jezelf en je naasten zolang dit nog gaande is. Het leven is als het ware “gepauzeerd”. We hebben ineens alle tijd van ons leven en zijn niet meer druk, druk, druk. Benut je tijd goed. 2 weken geleden waren wij nog te druk om onze naasten te vertellen hoeveel we van ze houden en nu heb je alle tijd om met ze een film te kijken, spelletjes te spelen, lekker samen te koken en noem maar op. Zie de tijd die je nu hebt als een geschenk en maak er het beste van door bijv. dingen te doen waar je eerst nooit aan toe kwam. Het allerbelangrijkste: Let’s stay positive!

Natuurlijk ga ik jullie niet laten met niks en heb ik 3 dingen die jullie kunnen doen om jullie hierbij te helpen.

————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

1. Maak een lijstje van de dingen die jij interessant en leuk vindt. Vervolgens kan je van alle dingen die je hebt opgeschreven kijken wat je hier mee kan doen, denk bijv. aan “DIY’s”.

2. Kijk naar vlogs van mensen die jou inspireren en hoe zij nu omgaan met het thuiszitten en wie weet haal je daar inspiratie vandaan.

3. Ruim je kledingkast uit, waarom? Nou ik heb dit zelf ook gedaan en ik heb nu zoveel nieuwe outfits en dat alleen al omdat ik oude kleren tegenkwam die ik amper heb gedragen.

————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

Verder wil ik jullie zeggen dat ik weet, dat het in deze moeilijke tijd ook belangrijk is om je hart te luchten en te praten over hoe je je voelt en wat er in je omgaat. Namens Girls Forward willen wij jullie een luisterend oor bieden en daarom hebben wij het volgende bedacht. Ook wij hebben Snapchat en je kan elke dinsdag en donderdag gerust een berichtje sturen om met mij te praten over van alles en nog wat en je kan mij natuurlijk ook laten weten of je iets van de 3 dingen hebt gedaan en hoe dat was en of je er hulp bij nodig hebt.

Ik ben hier voor jullie en we gaan er het beste van maken!

Leave a Comment!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

negentien + twintig =