What to do when bored ?

Nou het is inmiddels alweer maandag, je zit nu al 1 week thuis. Nu je genoeg tijd hebt gehad om uit te slapen en het nu wel heel saai begint te worden, ben je opzoek naar iets nieuws. We got u! Hier volgen enkele tips om de komende 2 weken te vullen met leuke dingen.

.

1. Begin een blog

Je kan schrijven over van alles wat je leuk vind of meemaakt deze tijd. Er veranderen veel dingen en door dat bij te houden kan je er misschien een klein dagboekje van maken.

————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

2. Hou schoolwerk bij

Nu we zoveel vrije tijd hebben is het niet de bedoeling dat we niks aan school doen. Sommige mensen hebben online les en dan hou je het makkelijk bij. Als dit bij jouw niet het geval is vergeet dan niet zelf alles bij te houden want het is erg makkelijk om school te vergeten en lekker te relaxen.

————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

3. New hairstyles

We zijn meiden and we still love fashion. Dus we willen er goed uit zien. We gaan natuurlijk nergens heen maar we kunnen altijd leuke en mooie foto’s maken voor Instagram. (misschien hebben jullie al van de nieuwe challenge gehoord, check onze insta page en doe gezellig mee)

————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

4. Maak een stamboom

Je zit nu lekker met je moeder opgescheept dus je kan haar nu de vragen stellen over dingen die je altijd al hebt willen weten van vroeger. Alle ooms, tantes, zussen, neven en nichten. Schrijf alle namen lekker op.

————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

5. Leer een instrument te bespelen

Misschien heb je nog een ouwe gitaar in de schuur of een keyboard die je zelden gebruikt. En leer je favoriete nummer te spelen. Wie weet wordt dit een nieuwe hobby en zien we jouw later bij The Voice Of Holland.

————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

6. Mediteren

In al deze heisa willen we natuurlijk maar 1 ding RUST. Denk niet na over wat er nu gaande is en neem de tijd om in alle stilte voor jezelf tot rust te komen

————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

7. Yoga

Yoga is perfect om lekker flexibel en lenig te worden. De sportscholen zijn nu allemaal dicht dus kan je thuis lekker verder zodat je lichaam niet helemaal vast zit wanneer je weer sportief bezig bent.

————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

8. Een bucket-list maken

misschien wil je later naar het buitenland of heb je altijd een keertje met dolfijnen willen zwemmen, noem het maar op. Maak nu je lijst en zodra je eraan kan beginnen, loop je het lijstje helemaal af !

————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

9. Verwijder oude foto’s

Duizenden screenshots in je telefoon van memes en outfits of leuke ideetjes waar je toch nooit naar kijkt ? Nu kan je ze in alle rust verwijderen en krijg jen niet meer die vervelende melding op je telefoon dat je opslag ruimte vol is en is eer meer plek voor een paar prachtige selfies ! ( check onze blog over hoe je de perfecte selfies kan maken om je te helpen met de mooiste foto’s)

————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

10. Vooruit plannen

Voor je het weet zijn deze 2 weken voorbij en begint het normale leven weer. Om niet in de war te raken kan je nu alvast plannen hoe je verder gaat en welke taken je dan hebt zo kom je veel eerder op gang en hoef je bijvoorbeeld niet helemaal opnieuw te beginnen.

————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

Hercampus.com

Bedrock.nl

Leave a Comment!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 × drie =