The perfect selfie

Een selfie op social media plaatsen is natuurlijk altijd leuk, maar het lukt niet altijd om DE perfecte selfie te maken. Misschien klopt de achtergrond niet, de foto komt te donker of je weet gewoon nog niet wat je goeie kant is. Hier volgen een paar tips voor een perfecte selfie:

————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

1. Sta altijd met je gezicht naar het licht toe, anders sta jij zelf te donker op de foto. Camera’s focussen altijd op het licht. Dus als je met je gezicht naar de zon staat is de camera helemaal op jouw gefocust.

2. Gebruik je Snapchat? Kies dan een leuke filter. Er zijn genoeg filters op Snapchat om uit te kiezen, maar de natuurlijke filters laten je gezicht het meest stralen

3. Niet met je gezicht te dicht op de camera. Wanneer je oma of opa een profiel foto uitkiest op Facebook of WhatsApp staan ze er altijd best grappig op, omdat ze het te dichtbij hebben gemaakt of van onder.

4. Gebruik apps om je foto’s te bewerken. Is je foto net iets te wazig om te posten? Dan kan je bijvoorbeeld de “Face tune” app gebruiken. Hier is een leuke tutorial, om alle tools te zien van de app en hoe je ze kan gebruiken voor je eigen foto’s

5. Als laatste een hele belangrijk, maar toch simpele tip. LET OP DE ACHTERGROND. Dit klinkt misschien heel logisch en simpel, maar toch zijn er mensen die foto’s maken en niet letten op de achtergrond. Kies bijvoorbeeld buiten een leuke plek met mooie gebouwen of natuur inplaats van een vuilnisbelt

SUCCES! <3

Leave a Comment!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

6 + negen =