CONDOOMS KOPEN?

De pil, spiraaltje, prikpil of een condoom.. door de bomen zie je het bos niet meer. Voor nu zal ik het condoom bespreken, maar blijf vooral op de hoogte want de volgende keer bespreek ik de andere anticonceptiemiddelen.

Goed dat je deze blog leest, dit is de eerste stap om zwangerschap en een soa te voorkomen. Je komt op een leeftijd waar seks interessant begint te worden, maar het kopen van condooms kan nog lastig zijn. Want wat als je buurvrouw ineens achter je in de rij staat, of wanneer die ene leuke jongen van school je ineens ziet. Deze gedachtes spoken waarschijnlijk allemaal door je hoofd. But I got u siss, ik zal je een paar tips geven om deze akward situaties te voorkomen:

1. Heb je een oudere zus? Misschien kan met wat hints ervoor zorgen dat zij jou een aantal condooms geeft. Zij heeft ze vast nog wel liggen.

2. Heb je helaas geen oudere zus? Dan kan je op Kruidvat.nl condooms bestellen en dit laten bezorgen in de winkel. Als je dit ophaalt is het verpakt in een bruin doosje. Niemand ziet dus wat je besteld hebt. (al vanaf 1,50)

3. Bespreek met je vriendje dat jij het lastig vindt om condooms in de winkel te kopen, en vraag hem of hij dat misschien wilt doen.

Ohja girl, een condoom is het enige voorbehoedsmiddel die je beschermd tegen een soa!

De pil, prikpil en spiraal voorkomen alleen een zwangerschap.

Leave a Comment!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twee + 2 =