Nu we weten hoe je de beste selfies op Instagram moet maken willen wij ook als een van de instafamous models uitzien. Zo hebben we het totale plaatje. The looks and kwalities.

Hier volgen enkele tips hoe je er als “the baddest” uit kan zien voor veel minder geld dan wat Famke Louise betaald.

————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

1. The outfit

Een leuke simpele jeans is de basis van een superleuke outfit. Het klinkt misschien saai, maar nu kan je het perfecte T-shirt erbij kiezen bijvoorbeeld:

Bluejeans: met een wit shirt is heel erg simpel maar zodra je er een lang vest bij doet heeft het een complete look en het zit lekker comfy. Ook is het zo dat als je shirt past met je schoenen je outfit zelfden tot nooit fout kan gaat.

2. The face

De nieuwe look die helemaal in is: “the natural look”

Dus de regels voor je gezicht zijn super makkelijk. Als je iemand bent die niet van te veel make up houdt of er geen tijd voor heeft is dit de perfect oplossing.

Lipgloss maakt een groot verschil. Het geeft je lippen de perfecte shine.

Mascara of als je al lange volle wimpers hebt van jezelf dan heb je alleen een wimperkruller nodig. Makes the eyes POP!

Wenkbrauwen zijn een van de belangrijkste factoren op je gezicht. Ze zijn er ook om je emotie uit te stralen. Zorg ervoor dat je elke maand wel eens je wenkbrauwen laat epileren. Zo behoud je een prachtige vorm.

————————————————————————————————————————————————

3. The hair

Dit is het simpelste van alle 3 factoren. Je haar in een staart is altijd the best, omdat je haar vast zit is het ook niet in de weg van je gezicht en vallen je mooie natuurlijke kenmerken in je gezicht.

————————————————————————————————————————————————

4. Sieraden

Om de look af te maken kunnen sieraden natuurlijk niet ontbreken. Een kleine simpele ketting en een leuk polsarmbandje maken alles af en geeft je een afgemaakte look.

SUCCES MEIDEN! <3

Leave a Comment!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

drie × 3 =